“We zorgen voor circulaire projecten die wél ontspannen zijn”

Bij uitdagende circulaire projecten, heb je een ervaren partner nodig die alles weet van certificeringen én producten. Maasdam heeft de kennis én de mensen in huis.

“Wij kijken door de ogen van de aannemer.”

Projectkaders die niet overschreden mogen worden. Circulariteit die aantoonbaar gemaakt moet worden, en dat alles binnen de vertrouwde samenwerking. Jorg vertelt je waarom je daarvoor bij Maasdam aan het juiste adres bent.

Laat ons weten wat voor vloerafwerking in jouw project is voorgeschreven en ontvang van ons een voordelig circulair alternatief.

Stuur ons jouw bestek of een specificatie van het voorgeschreven product. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om ons circulaire alternatief voor te stellen.  

Upload bestanden (max 10mb)
Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Hoe uitdagend de circulaire vraag ook is, met onze kennis en ervaring kunnen we zekerheid bieden. Wij houden ons aan de projectkaders en jij krijgt de gebruikelijke garanties.

Ook gebruikte vloeren hebben waarde. Dus adviseren we hoe je deze het meest duurzaam inzet. Dan kan bijvoorbeeld door de vloer te hergebruiken of te recyclen.

Van gebouwcertificaten tot C02 berekeningen en alles daartussen. Wat er ook nodig is om circulariteit aan te tonen, Maasdam zorgt voor het harde bewijs en dat doen we met veel plezier.

“Een complex project als Rijnstraat 8 konden we zonder zorgen bij Maasdam neerleggen.” 

Fred de Jonge - projectdirecteur