Totaalinrichting: van interieurontwerp tot en met realisatie

Een ideale omgeving om te presteren, genieten, leren of genezen. Het resultaat zie je al voor je, maar waar begin je? Als je het aan ons vraagt: bij Maasdam natuurlijk! Wij verzorgen voor jullie de totaalinrichting: van interieurontwerp tot en met realisatie. Op zo’n manier dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Dus met de juiste uitstraling, een optimale gebruikersbeleving én volgens jullie duurzaamheidsdoelstellingen.

We kunnen wel zeggen dat we ervaring en veel kennis in huis hebben, maar wat betekent dat voor jullie? In deze brochure laten we zien dat totaalinrichting in ons bloed zit. Lees wat we precies doen en hoe, geïllustreerd door praktijkvoorbeelden.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Voor wie wij werken

Maasdam heeft met trots de totaalinrichting verzorgd voor diverse opdrachtgevers. Van verschillende omvang, binnen verschillende branches. We laten graag aan je zien wat we ontwierpen en realiseerden.

Het proces: van ontwerp tot en met realisatie

01

Ontwerp

Begrijpen we elkaar goed? Daar komen we bij deze stap achter. Eerst luisteren we om jullie wensen in kaart te brengen. Daar voegen we onze expertise aan toe. Zo maken onze interieurarchitecten een mooi voorlopig ontwerp dat past bij jullie organisatie. Na jullie feedback schaven we het bij. We gaan altijd voor een optimaal resultaat.

02

Planning en levertijden

In de bouw is communicatie, helderheid in verwachtingen en het nakomen van je planning essentieel voor een goed resultaat. Daarom overleggen we over praktische zaken en zijn we transparant en eerlijk over de voortgang. Daarnaast bestellen en fabriceren we in deze fase de producten die gekozen zijn in het definitief ontwerp.

03

Realisatie

En dan: actie! Volgens planning komen onze vakmensen langs om het ontwerp uit te voeren. Onze projectadviseur houdt doorlopend de vinger aan de pols. Doet zich een onvoorziene situatie voor? Dan lossen we het samen op. Zo realiseren we stap voor stap jullie nieuwe inrichting!

Altijd een beproefd proces

Meer inzicht in het verloop van een (her)inrichting?

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Interieurarchitecten, projectadviseurs en installateurs

Het zijn uiteindelijk de mensen die het doen. Met wie werken jullie straks samen aan een optimale inrichting? Wij stellen ons graag even voor!

Kennis & inspiratie

Trends, ontwikkelingen en onze visie. Wat vind jij van totaalinrichting?

Maasdam kijkt voortdurend vooruit, terug en om zich heen. Vanuit onze kennis en ervaring schrijven wij artikelen, whitepapers of beschrijven we onze visie. Ter inspiratie maken we berichten en beschrijven we trends en ontwikkelingen.

Maasdam kijkt voortdurend vooruit, terug en om zich heen. Vanuit onze kennis en ervaring schrijven wij artikelen, whitepapers of beschrijven we onze visie. Ter inspiratie maken we berichten en beschrijven we trends en ontwikkelingen.

Het begint bij een eerste gesprek

Waar begint jullie (her)inrichting? Hoe start je de verbouwing van jullie kantoor? Wat ons betreft met een kennismaking!
Een vrijblijvende kennismaking met een van onze experts?
Bel ons op 0182517822. Of laat je gegevens achter.