Projectmeubilair

Jouw zekerheid in circulariteit

Je interieur circulair inrichten is veel creatiever en interessanter dan standaard meubels uitzoeken in een catalogus. Zodra wij je laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, begrijp je direct: dit is de toekomst. Daar zijn helemaal geen nieuwe grondstoffen voor nodig, maar een nieuwe mentaliteit.

De Maasdam mentaliteit.

Circulair meubilair. Gegarandeerd.

Als vooruitstrevende kantoorinrichters van Nederland hebben wij de keuze gemaakt voor circulaire meubels. Dat kan alleen in de volle overtuiging dat élke werkomgeving, op élke schaal volledig circulair is in te richten. We doen het voor de meest veeleisende opdrachtgevers als de Belastingdienst en de gemeente Den Haag, we doen het graag voor jou. Vertel ons je wensen en doelstellingen, dan vinden we samen de oplossing die daarop aansluit.

Laten we er gewoon voor gaan

Er wordt al genoeg gepraat, voor ons is duurzaam vooral een kwestie van doen. Zo maken wij je interieur circulair, superstrak én keurig binnen planning en budget.

Hergebruiken

We stellen de ideale mix samen uit jouw huidige meubels, second-life meubels en nieuwe meubels van gerecycled afval.

Eigen maken

We ontwerpen een interieur waarin je organisatie zich herkent en je medewerkers zich goed voelen, op kantoor én thuis.

Realiseren

Maasdam tekent voor het totale project. Van het oogsten en opwaarderen van je huidige meubilair tot het maken van een totaalontwerp, plaatsing én onderhoud.

Verantwoorden

Een circulaire oplossing is alleen succesvol als je de impact ervan kunt aantonen. Wij helpen je daarbij.

Samenwerken

Hoe dol we ook zijn op meubels, mensen staan bij ons op de eerste plaats. Ook met je social return on investment zit het dus wel goed.

Je kantoor op een toekomstbestendige manier inrichten, daar kun je vandaag al mee beginnen.

Laat je gegevens achter dan bellen we je binnen 24 uur terug.