Budget gestuurd ontwerpen

Jouw budget is sturend in de ontwerpfase. Onze interieurarchitecten tekenen niets boven je budget. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Heldere communicatie

Het is belangrijk om elkaar te begrijpen, óók als het om budget gaat. Daarom maken we aan het begin van een project zo snel mogelijk duidelijk wat de (her)inrichting gaat kosten. In de ontwerpfase krijg je een eerste kostenraming bij het voorlopig ontwerp. Bij het definitieve ontwerp krijg je de definitieve begroting. We ontwerpen altijd budgetgestuurd, dit betekent dat we de ontwerpkeuzes afstemmen op het budget. Een ontwerp begint bij de randvoorwaarden waaraan een inrichting moet voldoen en bij de organisatiedoelen die jij voor ogen hebt. We gebruiken unieke keuzetools om die doelen helder te krijgen.

Ontwerp en realisatie

Vanaf de start van jouw project kijken verschillende disciplines mee naar zaken als haalbaarheid, kwaliteit, financiën en techniek. Zo werken we snel en gericht, weet jij steeds waar je aan toe bent en houden we het (her)inrichtingsproject binnen budget. Door ons grote netwerk, onze vindingrijkheid en leverancieronafhankelijkheid kunnen we voor elk budget een inrichting ontwerpen. Doordat we zowel het ontwerp als de realisatie verzorgen, verkleinen we het risico op meerwerk en extra kosten.

Benieuwd wat er binnen jouw budget mogelijk is?

Neem contact met ons op!

De 7 beloften van Maasdam

Een pand (her)inrichten doe je niet elke dag. En als het goed is ook niet elk jaar. Maasdam heeft ruime ervaring met het inrichten van werkplekken van allerlei soorten opdrachtgevers. Of het nu gaat om een totaalinrichting van het hele pand of een gedeelte van de ruimte: we doen het allemaal. En hoe divers onze opdrachtgevers ook zijn, een aantal wensen en waarden zagen we steeds weer terug. Daarom hebben we 7 belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten en waar je ons altijd aan mag houden. Een van die 7 beloften van Maasdam is dat het ontwerp dat we maken ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. We maken realistische ontwerpen met verantwoordelijkheidsgevoel voor de uitvoerbaarheid en het budget.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Eens vrijblijvend kennismaken om jouw project en budget te bespreken?
Bel eens met Olav de Boer, een van onze architecten, op 0182 517822. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij je binnen één werkdag terug.