De 7 beloften van Maasdam

Wij doen zeven belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever: de 7 beloften van Maasdam. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en waar je ons altijd aan mag houden.

Belangrijke beloften

Maasdam heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij allerlei opdrachtgevers. En hoe divers onze klanten ook zijn, een aantal wensen en waarden zien we steeds weer terug. Daarom doen we al onze opdrachtgevers zeven belangrijke beloften.

Liever wat beeld en geluid erbij? Bekijk hiernaast een video waarin wij ons voorstellen aan de hand van de 7 beloften van Maasdam.

De 7 beloften van Maasdam

01

Unieke keuzetools

Maasdam heeft eigen, unieke keuzetools waaronder workshops en digitale behoeftescans. Hiermee krijgen we de eisen en doelen van jouw (her)inrichtingsproject scherp in beeld. Een essentiële stap voor een goede start van je project!

02

Leverancier onafhankelijk

Maasdam zoekt de best passende producten bij jouw project. Of dat nu merk X of merk Y is, we zijn heel bewust onafhankelijk van leveranciers. Zo voelen we ons helemaal vrij om per project de allerbeste match te vinden.

03

Realistisch design

Het ontwerp dat we maken is ook daadwerkelijk uitvoerbaar. Dat klinkt als een open deur, maar je zal niet de eerste zijn die prachtige tekenplannen in de praktijk ziet sneuvelen. De architecten van Maasdam maken realistische ontwerpen. Dit doen ze zonder jouw doel uit het oog te verliezen en met verantwoordelijkheidsgevoel voor de uitvoerbaarheid van het ontworpen design.

04

Ontwerp én realisatie

Van ontwerp tot realisatie: alle experts voor het gehele traject zitten bij Maasdam onder één dak. Dat betekent korte lijnen en heldere afspraken. Geen misverstanden, geen communicatiestoornissen, geen faalkosten, altijd binnen het budget en zeeën aan tijd over. Werkt dat even lekker!

05

Winst door duurzaamheid

Maasdam is ervan overtuigd dat er winst te behalen is met duurzaamheid. Wij zijn een ware circulaire pionier. We gaan bij het zoeken naar duurzame oplossingen altijd nét dat stapje verder en sporen onze leveranciers aan om daarin mee te denken. Daarom luisteren we goed naar jouw duurzaamheidsdoelstellingen. Of het nu gaat om winst voor je organisatie, de maatschappij of de natuur: samen bekijken we hoe duurzaamheid kan bijdragen aan jouw doelstellingen.

06

Bewezen optimale gebruikersbeleving

Maasdam vindt dat alle mensen en organisaties een ideale omgeving verdienen om te presteren, genieten, leren en genezen. Daarom laten we ruimtes meewerken aan het doel dat jouw organisatie wil behalen. We zetten onder meer omgevingspsychologie, positieve psychologie en neuromarketing in om de juiste beslissingen te nemen voor je kantoorinrichting. Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken maken we onderbouwde keuzes voor bijvoorbeeld kleur, akoestiek, zichtlijnen en materialen. De bewuste inzet van deze kennis resulteert in een optimale gebruikersbeleving. Zo’n juist gekozen inrichting zorgt voor een sterk positief effect op de psyche. Mensen voelen zich gezonder, vitaler en ervaren minder stress. Dat zie je terug in hun leer- en werkprestaties.

07

Branded workspace

Maasdam belooft een ruimte te creëren die volledig aansluit bij de identiteit van jouw organisatie. Groots en meeslepend of juist klein en subtiel. Wij geloven dat het belangrijk is om je identiteit altijd in het oog te houden. Jouw merkidentiteit staat daarom centraal in de inrichting. Aan de hand van markerings- en strategiemodellen vertalen we de kernwaarden van je organisatie naar een optimale branded workspace .

Tangram style

De figuren bij De 7 beloften van Maasdam vormen samen één geheel, net als de eeuwenoude Chinese puzzel: de tangram. Meer weten over deze puzzel?

De figuren bij De 7 beloften van Maasdam vormen samen één geheel, net als de eeuwenoude Chinese puzzel: de tangram. Meer weten over deze puzzel?

We komen onze beloften altijd na

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan? Of hoe dat uitpakt voor jouw project?
Wij maken graag een afspraak om kennis te maken.