De anderhalvemetermaatschappij

Kantoorinrichting 2020 lijkt andere eisen te stellen dan we aan het begin van het jaar hadden gedacht. Niet alleen vanwege de anderhalvemetermaatregelen, maar ook omdat het kantoor, dit jaar, voor veel mensen hun eigen huis is, de keukentafel. Lees meer over onze visie op de anderhalvemetermaatschappij in onderstaande whitepapers.

Deel 3: Apps, looplijnen, schermen, het zijn slechts enkele voorbeelden waar we aan denken bij het aanpassen van uw kantoor naar een anderhalvemeterkantoor. Er zijn er meer, en daarnaar zijn we steeds op zoek. Want vanzelfsprekend is ook Maasdam zoekende. De huidige situatie vraagt om flexibiliteit en het (bijna) dagelijks verkennen van nieuwe mogelijkheden. De uitkomsten van onze verkenningstocht delen we graag met u. Zodat we samen tot de beste oplossing voor uw kantoor komen. ‘Maasdam creëert ruimte’ –  en dat komt, zeker nu, goed uit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook het anderhalvemeterkantoor een kwalitatief goede werkplek kan (en moet) zijn. Neem contact op met een van onze adviseurs voor verdere informatie.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Deel 2: Apps, looplijnen, schermen, het zijn slechts enkele voorbeelden waar we aan denken bij het aanpassen van uw kantoor naar een anderhalvemeterkantoor. Er zijn er meer, en daarnaar zijn we steeds op zoek. Want vanzelfsprekend is ook Maasdam zoekende. De huidige situatie vraagt om flexibiliteit en het (bijna) dagelijks verkennen van nieuwe mogelijkheden. De uitkomsten van onze verkenningstocht delen we graag met u. Zodat we samen tot de beste oplossing voor uw kantoor komen. ‘Maasdam creëert ruimte’ –  en dat komt, zeker nu, goed uit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook het anderhalvemeterkantoor een kwalitatief goede werkplek kan (en moet) zijn. Neem contact op met een van onze adviseurs voor verdere informatie.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Deel 1: Apps, looplijnen, schermen, het zijn slechts enkele voorbeelden waar we aan denken bij het aanpassen van uw kantoor naar een anderhalvemeterkantoor. Er zijn er meer, en daarnaar zijn we steeds op zoek. Want vanzelfsprekend is ook Maasdam zoekende. De huidige situatie vraagt om flexibiliteit en het (bijna) dagelijks verkennen van nieuwe mogelijkheden. De uitkomsten van onze verkenningstocht delen we graag met u. Zodat we samen tot de beste oplossing voor uw kantoor komen. ‘Maasdam creëert ruimte’ –  en dat komt, zeker nu, goed uit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook het anderhalvemeterkantoor een kwalitatief goede werkplek kan (en moet) zijn. Neem contact op met een van onze adviseurs voor verdere informatie.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Flexibiliteit

Apps, looplijnen, schermen, het zijn slechts enkele voorbeelden waar we aan denken bij het aanpassen van uw kantoor naar een anderhalvemeterkantoor. Er zijn er meer, en daarnaar zijn we steeds op zoek. Want vanzelfsprekend is ook Maasdam zoekende. De huidige situatie vraagt om flexibiliteit en het (bijna) dagelijks verkennen van nieuwe mogelijkheden. De uitkomsten van onze verkenningstocht delen we graag met u. Zodat we samen tot de beste oplossing voor uw kantoor komen. ‘Maasdam creëert ruimte’ –  en dat komt, zeker nu, goed uit. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook het anderhalvemeterkantoor een kwalitatief goede werkplek kan (en moet) zijn.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor verdere informatie.