Directiemeubilair: maatwerk van het hoogste niveau

Ga je voor een moderne, creatieve of juist klassieke inrichting? Bij Maasdam vind je directiemeubilair dat aansluit bij de gewenste uitstraling van je directiekamer.

Ander meubilair voor de directiekamers?

De inrichting van je directiekamer vraagt om ander meubilair dan de rest van de organisatie. De directiekamer is vaak multifunctioneel en heeft daardoor niet alleen werkplekmeubilair nodig, maar ook vergadermeubilair en ander directiemeubilair. Luxe bureaus, comfortabele fauteuils, kasten in alle soorten en stijlen, standaard of op maat gemaakt, je vindt het bij Maasdam.

Directiemeubilair van nu

Het beeld van ‘de directeur’ is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Zeker in Nederland is de afstand tussen directie en werkvloer sterk verkleind. Een informele werkcultuur met een platte organisatie is eerder regel dan uitzondering. Dat zie je terug in de keuze voor directiemeubilair, dat vaak nog maar weinig verschilt van dat van de rest van de organisatie. Dat wil niet zeggen dat directievertrekken niet meer bestaan. De directeur heeft nu eenmaal verantwoordelijkheden die afwijken van die van andere medewerkers. Hij of zij moet zich kunnen terugtrekken om te vergaderen, vertrouwelijke gesprekken te voeren en relaties te ontvangen. Functionaliteit, representativiteit en comfort gaan dan hand in hand. In het algemeen vertaalt zich dat in meer vierkante meters, meer luxe en een rijker uitvoeringsniveau van het directiemeubilair. Denk aan grotere bureaus en vergadertafels, stoelen die ook na een lange werkdag nog prettig zitten en informeel zitmeubilair in ontvangstruimten.

De directiekamer als Branded workspace

Ben je op zoek naar directiemeubelen? Dan gaan we uitgebreid met je in gesprek. Met behulp van eigen unieke keuzetools inventariseren we je eisen en wensen voor het directiekantoor en de meubelen. Aan de hand van de Waardepiramide van Maasdam denken we bijvoorbeeld mee over beslissingen als productkeuze, duurzaamheid, optimale gebruikersbeleving en de Branded Workspace. Zeker die laatste is belangrijk. De directievertrekken moeten tegenwoordig bij uitstek de identiteit van de organisatie weerspiegelen; zij vormen een instrument voor zowel interne als externe ‘branding’.

Geïnspireerd geraakt?

Als ervaren totaalinrichter verzorgen we interieurs voor de directievertrekken van zeer diverse organisaties – van multinational tot mkb en overheidsinstelling. We zijn gewend alle wensen door te vertalen naar ontwerpen of 2D-indelingsplannen en directiemeubelen die naadloos passen binnen de kaders van wat mogelijk en wenselijk is. Zo realiseren we het ‘maatwerk’ dat de boardroom vereist. Wil je meer weten over onze werkwijze en ons directiemeubilair? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.