Duurzaamheid

Door aandacht te besteden aan duurzaamheid valt er voor je organisatie veel te winnen. Niet alleen voor de organisatie zelf, ook voor de maatschappij en de natuur. Maasdam vertaalt jouw duurzaamheidsdoelen graag door naar de inrichting.

Duurzaam beleid

Een duurzaam beleid wil je natuurlijk ook terugzien in de inrichting van je pand. Daarom kijken we samen eerst naar je duurzaamheidsdoelstellingen. Wil je graag zoveel mogelijk circulair? Dat kan! Denk aan het terugnemen van vloerbedekkingen, hergebruik van meubels, refurbishment van oud meubilair en vloeren van restmateriaal. Dát is nog eens duurzame inrichting! The sky is the limit en we zien onszelf bij Maasdam dan ook als ware circulaire pioniers.

Ligt je focus meer op social return? Of wil jouw organisatie een zo’n klein mogelijke ecologische footprint achterlaten? Misschien wil je wel voldoen aan specifieke duurzaamheidslabels (zoals BREEAM, LEED, A-F-label) of staat afval voor jouw organisatie gelijk aan voedsel (cradle-to-cradle). Welke duurzaamheidsdoelstellingen je ook hebt, we vertalen je duurzaamheidswensen door naar het pand. Dit doen we vanuit onze ervaring en vanuit ons brede netwerk in de markt. Omdat we leverancier onafhankelijk werken zijn we vrij om per project de beste keuze te maken én we kunnen snel inhaken op nieuwe ontwikkelingen in de markt. We gaan zelfs nog een stapje verder: we sporen onze leveranciers aan om mee te denken over de meest duurzame oplossingen en producten.

Laat ons je ambities weten

Benieuwd hoe we jouw duurzaamheidswensen verwerken in een nieuwe duurzame inrichting?

Waardepiramide van Maasdam

De waardepiramide van Maasdam beschrijft vier waarden die je moet doorlopen om tot een optimale werkomgeving te komen. De tweede laag in deze piramide gaat helemaal over duurzaamheid. In deze fase neem je de duurzaamheidsdoelen van je organisatie onder de loep en kijk je samen met ons hoe we dit kunnen vertalen naar de inrichting. Lees meer over de waardepiramide van Maasdam.

7 Beloften van Maasdam

Een pand (her)inrichten doe je niet elke dag. En als het goed is ook niet elk jaar. Maasdam heeft ruime ervaring met het inrichten van werkplekken van allerlei soorten opdrachtgevers. Of het nu gaat om een totaalinrichting van het hele pand of een gedeelte van de ruimte: we doen het allemaal. En hoe divers onze opdrachtgevers ook zijn, een aantal wensen en waarden zagen we steeds weer terug. Daarom hebben we 7 belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten en waar je ons altijd aan mag houden. Een van die 7 beloften van Maasdam is dat we jouw duurzaamheiddoelstellingen doorzetten in de inrichting. Zo behaalt de organisatie ook echt winst door duurzaamheid.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.