Kantoorinterieur: werk voor de specialist

Een kantoor herinrichten doe je niet dagelijks. Het is een project waar heel wat markt- en productkennis bij komt kijken, maar dat in het algemeen ook een flinke aanspraak doet op je tijd en je projectmanagementvaardigheden. Geen wonder dat veel verantwoordelijken voor zulke projecten dit werk uitbesteden aan specialisten. En dát zijn we, bij Maasdam!

Esthetiek en functionaliteit koppelen

Ruim dertig jaar zijn we al betrokken bij het realiseren van kantoorinterieurs. Daardoor weten we precies hoe de markt in elkaar steekt, waar de juiste producten te vinden zijn tegen de juiste prijzen, hoe we alternatieven kunnen vinden als dat tot een beter resultaat leidt én hoe het proces van een kantoor herinrichten het best gemanaged kan worden. Een nieuw interieur voor je kantoor kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten. Vooral ook, omdat we kennis kunnen koppelen aan creativiteit. Functionele creativiteit, want esthetiek en functionaliteit moeten wat ons betreft hand in hand gaan.

Interieur kantoor: dienend aan je organisatiedoelen

Die koppeling van esthetiek, functionaliteit en toegevoegde waarde wordt actief bewaakt door onze ontwerpers en adviseurs. Samen met opdrachtgevers doorlopen zij een proces waarin wensen en eisen geïdentificeerd worden en vervolgens vertaald naar een ontwerp dat de organisatiedoelen werkelijk ondersteunt. Of het nu gaat om het verhogen van de productiviteit, het terugbrengen van verzuim, het algemeen welbevinden van de medewerkers of het versterken van de uitstraling van de kantooromgeving. Niet voor niets besteden we veel aandacht aan de ‘Branded workspace’: de mate waarin het interieur een doorvertaling is van de identiteit van de organisatie.

Ga jij je kantoor herinrichten?

Ga je je kantoor herinrichten? En wil je met het nieuwe interieur je kantoor en andere ruimten een meerwaarde geven voor de organisatie? Laat je dan ontzorgen door dé kantoorinrichters bij uitstek: de specialisten van Maasdam. Stap voor stap gaan we naar een projectinrichting die de specifieke doelen van jouw organisatie dient. Wil je meer weten over onze werkwijze en onze mogelijkheden? Neem dan contact op!

Geïnspireerd geraakt?

Laat hier je gegevens achter, we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden