Kantoormeubelen

Kantoormeubelen bieden je werknemers comfortabele ergonomische werkplekken en geven uitstraling aan je kantoor. Welke meubels passen bij jouw kantoor? Maasdam helpt je graag met kiezen.

Kantoormeubelen om te kunnen werken

Kort door de bocht geldt voor kantoormeubelen maar één eis: ze moeten de medewerkers de gelegenheid geven hun werk goed te doen. Als je het zo bekijkt, is het inkopen van meubels voor kantoor een eenvoudige opgave. Maar zo simpel is het natuurlijk niet. Want ieder mens werkt anders en de ene organisatie is de andere niet. Daarom vragen we bij Maasdam: wat wil je nu echt?

Ga je bijvoorbeeld voor zacht, geluiddempend soft seating meubilair, of zoek je stijlvolle onderhoudsvriendelijke meubels voor het bedrijfsrestaurant? Zoek je alleen comfortabel vergadermeubilair of ook werkplekmeubilair dat past bij de identiteit van je organisatie? Wat je vraag ook is, de specialisten van Maasdam helpen je de beste producten te vinden.

Kantoormeubelen hebben grote invloed op gebruikers

Onze meeste klanten hebben geen kant-en-klare bestellijst met de titel ‘Kantoormeubilair’. Meestal komen zij met vragen over hun volledige kantoorinrichting. Welke kantoormeubelen passen het best bij het werk dat onze mensen doen? Hoe zorgen we dat hun prestaties verbeteren? Hoe verlagen we het ziekteverzuim? Terechte vragen, want kantoormeubilair heeft een grote invloed op de gebruikers van het kantoor: medewerkers én klanten.

Eisen voor het meubilair inventariseren

Om op deze vragen antwoord te kunnen geven, stellen we een aantal wedervragen. Die maken deel uit van de inventarisatie die we doen om de juiste producten te leveren. Pas als we de situatie goed in beeld hebben, kunnen we kantoormeubilair kiezen dat past als een handschoen. Vragen die we bijvoorbeeld stellen zijn: Voor welk soort ruimtes is er meubilair nodig? Vergaderruimtes? Representatieve ruimtes? Of gaat het strikt om bureau, stoel en kast? Wat voor soort werkzaamheden voeren de medewerkers uit? Hebben zij rust en concentratie nodig? Wordt er vaak vergaderd, en duren de vergaderingen dan lang of kort? Is ‘Het Nieuwe Werken’ onderdeel van de bedrijfscultuur? Moeten de meubels aansluiten op de identiteit van de organisatie? Welke (merk)uitstraling wens je?

Transformeer je kantoor in een branded workspace

Indien gewenst maken onze interieurarchitecten een slimme indeling van het kantoor. We maken een plattegrond en een vlekkenplan en zetten de beschikbare vierkante meters af tegen de gewenste effectiviteit van de medewerkers. Ook kijken we naar de mogelijkheden voor een branded workspace waarbij de inrichting en de meubels van het kantoor de identiteit van de organisatie weerspiegelen. Zo werken we toe naar een scherpe offerte, afgestemd op alle eisen en wensen van de klant.

Geïnspireerd geraakt?

Kantoormeubilair draagt sterk bij aan het functioneren van de mensen die in het kantoor werken. Hoe beleven zij hun werkplek? En kunnen zij met de meubels in het kantoor het beste uit zichzelf halen? Maasdam denkt mee en levert meubilair op basis van bewuste keuzes. Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Neem contact met ons op!