Klassiek kantoor? Eigentijdse kwaliteit!

Sommige opdrachtgevers komen bij ons met heel duidelijke wensen. Een klassiek kantoor bijvoorbeeld. Dat lijkt een heldere vraag. Maar schijn bedriegt. Want wat is dat nou, klassiek? Moeten we dan denken aan kantoorinterieurs waarin leer en donker hout de hoofdrol spelen? Of moet de inrichting de positionering van de organisatie onderbouwen met een uitstraling van klassieke kwaliteit? Beide zijn mogelijk, maar pas als we de wensen helder hebben kunnen we een interieur leveren dat daadwerkelijk aan de wensen voldoet.

Eisen en wensen helder krijgen

Onze projectmanagers en interieurarchitecten zijn niet alleen zeer bedreven in het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs, zij weten ook precies hoe zij de wensen en eisen van opdrachtgevers helder kunnen krijgen. Ter ondersteuning hebben we daarvoor de Maasdam Keuzetools. Maar het gaat ook om inlevingsvermogen en communicatie. Onze senior ontwerper André van der Ende zegt het zo: “We moeten in de huid van de opdrachtgever kruipen door te vragen, kijken en luisteren. Alleen daardoor kunnen we zijn verhaal tot uitdrukking brengen in drie dimensies.”

Een ‘werkend’ interieur ontwerpen

Samen met de opdrachtgever zoeken onze ontwerpers antwoorden op vragen die uiteindelijk naar één cruciaal punt te herleiden zijn: hoe de inrichting bedrijf en medewerkers kan ondersteunen. Welke functies hebben de ruimtes waarvoor we een concept moeten ontwikkelen? Gaat het om een representatieve ontvangstruimte? Om kantoorinterieurs waarin hard werken en concentratie voorop staan? Heeft de opdrachtgever specifieke designwensen; heeft hij zelf een goed beeld van hoe bijvoorbeeld een klassiek kantoor er uitziet? Met de antwoorden op zulke vragen kan de ontwerper aan de slag om een ‘werkend’ interieur te ontwerpen.

Ruim 30 jaar ervaring

Dankzij ruim dertig jaar ervaring, creativiteit met oog voor functionaliteit, eigen interieurbouwspecialisten, beproefde werkmethoden en een relatie met alle belangrijke leveranciers, kunnen we kantoorinterieurs realiseren die aan alle eisen voldoen. Interieurs die jouw organisatiedoelen dienen en jouw specifieke wensen beantwoorden. Ook als je wens aanvankelijk niet verder gaat dan een ‘klassiek kantoor’. Wil je meer weten over onze aanpak en wat we voor je kunnen doen?

Geïnteresseerd in de inrichting van jouw kantoor?

Laat hier je gegevens achter, wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden