Meubilair leasen of kopen

Meubilair leasen of kopen. Het kan bij Maasdam allebei. Kiezen voor leasen betekent dat je betaalt voor gebruik in plaats van bezit. Dit past goed bij circulaire ambities én je hoeft niet in één keer een grote investering te doen.

Daag jij ons uit?

Wanneer je voor leasen kiest, blijft het meubelstuk ons bezit en daagt het ons extra uit het zo lang mogelijk mee te laten gaan door het goed te onderhouden. Je betaalt in het geval van een bureaustoel dus niet voor de stoel, maar voor de ‘zituren’. Zo draagt jouw nieuwe projectmeubilair bij aan een duurzame toekomst.

Meubels leasen past goed bij circulaire ambities

Meubels leasen past zeer goed bij circulaire ambities: door de meubels niet te kopen maar te huren, draag je bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie. En dat levert maatschappelijke én economische winst op. Omdat wij als leverancier verantwoordelijk blijven voor ons eigen product, spannen we ons maximaal in om alle meubels langdurig in goede staat te houden. We zorgen dus dat die bureaustoel hoogkwalitatief is, zo lang mogelijk meegaat en dat we hem eventueel kunnen aanpassen aan de wensen van de toekomst. Door te focussen op levensduurverlenging in combinatie met nieuwe samenwerkingsvormen, blijft elk product en iedere grondstof in de kringloop. Zo dragen beide partijen bij aan de transitie naar een circulaire economie.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Leasen betekent ook: geen grote investering in één keer

Een ander voordeel van leasen is natuurlijk dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En dat kan zeer aantrekkelijk zijn. Door meubilair te leasen blijft de liquiditeit van de organisatie behouden terwijl je het milieu spaart. Hierdoor houd je financiële ruimte over voor bijvoorbeeld andere investeringen.

Leasen: altijd up-to-date meubilair

Meubels leasen bij Maasdam betekent ook dat je in kunt spelen op veranderende inrichtingstrends, aangescherpte ergonomische eisen en werknemerswensen. Binnen de leaseconstructie ben je flexibel om aanpassingen te doen aan het geleasete meubilair. Zowel tijdens als aan het einde van het contract kan dit op een duurzame en financieel aantrekkelijke manier. Zo gaat je inrichting mee met de tijd en blijft het interieur up-to-date.

Een voorbeeld uit de praktijk

The Green House: van bezit naar leasen van meubilair

Circulair Paviljoen The Green House is zeer duurzaam gebouwd en is opgezet om volledig circulair te zijn. Daarom leverde Maasdam al het meubilair op basis van lease. Bekijk Circulair Paviljoen The Green House.

Circulair Paviljoen The Green House is zeer duurzaam gebouwd en is opgezet om volledig circulair te zijn. Daarom leverde Maasdam al het meubilair op basis van lease. Bekijk Circulair Paviljoen The Green House.

Jouw meubilair leasen?

Interesse in het leasen van jouw meubilair? Neem gerust contact op. Laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden