Moderne kantoorinrichting vereist kennis van de markt

De afgelopen jaren zijn de eisen aan de kantoorinrichting sterk veranderd. Om te beginnen heeft dat te maken met de steeds scherpere eisen op arbo-gebied en nieuwe inzichten in ‘gezond’ werken. Maar er is meer aan de hand. De traditionele 40-urige werkweek raakt steeds meer op de achtergrond; werknemers willen flexibeler en mobieler werken; de razendsnelle ontwikkelingen in de IT faciliteren dat. De huidige generatie stelt bovendien meer dan ooit plezier in en óp het werk voorop – kijk naar de creatieve werkomgevingen van grote IT-bedrijven en consultancies. Dit alles heeft consequenties voor de complete kantoorinrichting. Én het vraagt om diepgaande kennis van wat de markt op dat vlak te bieden heeft.

Moderne kantoorinrichting: flexibiliteit faciliteren

Een moderne kantoorinrichting is vooral een flexibele kantoorinrichting. Een inrichting die het in zich heeft om mee te veranderen met de mensen die erin werken. Waar van organisaties verwacht wordt dat zij ‘agile’ zijn, moet de kantoorinrichting die wendbaarheid ondersteunen. Een statische inrichting die langdurig hetzelfde blijft, beperkt die wendbaarheid. Zelfs de luxe kantoorinrichting die nog niet zo lang geleden aangeschaft werd voor directievertrekken, staat tot op zekere hoogte ter discussie. De directeur bevindt zich immers steeds minder in zijn eigen kantoor. Als een echte flexwerker neemt hij/zij plaats tussen de andere werkers. Aan een werkplek die gemakkelijk in hoogte aanpasbaar is. Want morgen zit er weer iemand anders.

Anticiperen op de eisen van morgen

Bij het aanschaffen van een complete kantoorinrichting is het dus zaak met deze flexibiliteit rekening te houden. En met ontwerp en uitvoering te anticiperen op het feit dat de eisen van nu niet die van morgen zijn. Bij Maasdam volgen we alle ontwikkelingen in de markt op de voet. We weten hoe we in moeten spelen op organisatiedoelstellingen en welke middelen ons daarbij ter beschikking staan. Onze interieurarchitecten denken mee en komen met efficiënte en praktisch zeer goed uitvoerbare ontwerpen. Onze processen zijn ingericht op complete, zo nodig turnkey te realiseren projecten. En onze productspecialisten weten precies bij welke leveranciers zij de geschikte producten kunnen vinden, ook als het gaat om zeer grote aantallen.

Geïnspireerd geraakt?

Een organisatie voorzien van een moderne kantoorinrichting is specialistenwerk. Van inventarisatie van doelstellingen, ontwerp en concept tot aan de daadwerkelijke inrichting biedt Maasdam de ondersteuning die je zoekt. Wil je meer weten over onze flexibele aanpak en hoe we waarde voor je toe kunnen voegen door het leveren van een moderne kantoorinrichting? Neem dan contact op!

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden