Praktijkinrichting

De inrichting van je praktijk is voor Maasdam veel meer dan alleen genoeg zitplaatsen maken in wacht- en praktijkruimtes. Een ‘healing environment’ is een prettige, gezonde en veilige omgeving. Een plek die helpt bij het herstel van patiënten. Of voorkomt dat medewerkers ziek worden van het gebouw waarin ze werken. Wij helpen je graag bij jouw nieuwe praktijkinrichting!

Praktijkinrichting: knelpunten weghalen

Als inrichter van praktijkruimten voor verschillende zorgberoepen (fysiotherapeut, huisarts, tandarts, psychiater) weten we bij Maasdam waar de grootste knelpunten liggen. Toegankelijkheid is er één. Patiënten én medewerkers moeten gemakkelijk de verschillende ruimten in en uit kunnen. Tweede is het behandelgemak. Je hebt als zorgverlener bijvoorbeeld ruimte nodig rond je behandelbank. Daarnaast is veiligheid een belangrijk punt. Niet alleen fysieke veiligheid, maar ook hoe veilig patiënten zich voelen om informatie over zichzelf te delen. Al deze punten vertalen we naar onze ontwerpen voor de inrichting van de praktijkruimte.

Jouw wensen voor een healing environment

Door onze kennis van de zorgsector kunnen we ons als geen ander inleven in je wensen voor een nieuwe praktijkinrichting. We gaan graag met je om tafel over het ontwerp en volgen in het interieur altijd de randvoorwaarden van een ‘healing environment’. Ook zorgen we ervoor dat je als zorgspecialist zo weinig mogelijk last hebt van het herinrichten van de ruimtes.

Geïnspireerd geraakt?

Praktijkinrichting: werken aan een gezonde werkomgeving
Bel ons eens om een afspraak te maken, op 0182517822. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden