Complete inrichting? Kies voor een turnkey aanpak

Achter de vraag om een complete inrichting, liggen nog veel meer vragen. Waar moet die inrichting uit bestaan? Aan welke functionele eisen moet het interieur voldoen? Welk doel wil de opdrachtgever ermee bereiken? Welke uiterlijke kenmerken mag de inrichting krijgen? Bij de aanvang van een inrichtingsproject is dit het soort vragen dat we altijd als eerste zullen stellen. Maar we vragen ook naar het gewenste proces: hoeveel tijd en inspanning wilt u zelf steken in het project?

De volledige inrichting turnkey geleverd

Al deze vragen zijn in feite onderdeel van het keuzeproces dat we doorlopen aan de hand van de Maasdam Waardepiramide. Daarmee brengen we de behoeften van de opdrachtgever in kaart voor wat betreft product en proces, duurzaamheid, gebruikersbeleving en branded workspace (aansluiting op de identiteit van de organisatie). De verkenning van het proces kan leiden tot de keuze voor een turnkey aanpak. We managen het hele project, van afbouw tot levering van het meubilair. Desnoods regelen we zelfs de verhuizing. We nemen de projectverantwoordelijkheid op ons en zorgen dat de inspanningen van de opdrachtgever tot een minimum beperkt kunnen blijven. Dé keuze voor wie van begin tot eind ontzorgd wil worden.

Geheel gebruiksklaar, tot in detail geregeld

Ook bij een turnkey project voor de complete inrichting zoomen we sterk in op de wensen van de opdrachtgever. Na de conceptontwikkeling en het maken van een voorlopig en definitief ontwerp gaan we over tot realisatie. Afhankelijk van het project voeren we zelf of met onderaannemers alle afbouwwerkzaamheden uit (waaronder het plaatsen van de maatwerk inrichting zoals balies en kasten en zelfs groenwanden). Vervolgens leveren en monteren we de projectinrichting. Zelfs de volledige styling kunnen we voor onze rekening nemen. We leveren de inrichting uiteindelijk geheel gebruiksklaar op, want dát is het einddoel van een turnkey project.

Meer weten over wat Maasdam voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden