Turnkey opleveren van interieurs: dát is ontzorgen

Turnkey. In feite betekent het niets anders dan zoiets als: sleutelklaar. De term wordt regelmatig gebruikt in de nieuwbouw, maar in het geval van interieurinrichting kan het net zo goed van toepassing zijn op renovatieprojecten. Waar het uiteindelijk om gaat, is dat één partij het volledige projectmanagement voor zijn rekening neemt en zorgdraagt voor een gebruiksklare oplevering. En dát kun je aan Maasdam wel overlaten!

Eén aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke

Een turnkey concept heeft voor de opdrachtgever vele voordelen. Doordat een heel project turnkey gemanaged wordt door één samenwerkingspartner, is er ook maar één aanspreekpunt. Dat maakt de communicatie aanzienlijk efficiënter. Als Maasdam nemen we die rol graag op ons. Bovendien ligt het projectrisico van een turnkey project bij ons. We zijn financieel verantwoordelijk, tekenen voor de kwaliteit en bewaken de planning. Op al deze facetten zijn alleen wij aanspreekbaar.

De voordelen van ‘turnkey volgens Maasdam’:

  • Eén aanspreekpunt
  • Eén eindverantwoordelijke
  • Alle risico’s verlegd
  • Efficiënter, dus een hogere doorloopsnelheid
  • Een vaste prijs, geen financiële verrassingen
  • Geen afstemmingsverlies, geen faalkansen
  • Geen eigen (bouw)managementkennis meer nodig
  • Sleutelklare oplevering volgens PvE

100 procent klaar voor gebruik

Maasdam is een zeer ervaren en veelzijdige inrichtingsspecialist. Veel disciplines hebben we in eigen huis. We kennen echter ook onze eigen beperkingen. Waar specialisten nodig zijn, bijvoorbeeld op gebied van akoestiek, schakelen we die in. En ook als onze opdrachtgever een ‘preferred supplier’ heeft, werken we graag met die partij samen. De aansturing ligt echter bij ons. We zorgen dat iedereen die betrokken is bij het project dát doet wat van hem verwacht wordt, op het juiste moment, volgens de overeengekomen kwaliteitsstandaarden en binnen budget. Turnkey is wat ons betreft 100 procent klaar voor gebruik, zonder hinderlijke ‘hick-ups’ tijdens de uitvoering.

Geïnspireerd geraakt?

Turnkey, dat is de ultieme vorm van ontzorging. Maasdam managet het hele project, met korte communicatielijnen, zonder overbodige overleggen, en zonder dat u beslissingen hoeft te nemen over zaken die u beter aan een specialist over kunt laten. Wilt u weten hoe we uw project voor u aanpakken? Neem dan contact op en laat u verder inspireren!