Unieke keuzetools

Als je voor een nieuwe inrichting gaat, moet je veel keuzes maken. Om te ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt voor je inrichting heeft Maasdam unieke keuzetools ontwikkeld.

De eerste fase

In de eerste fase van een (her)inrichtingsproject inventariseren we al je wensen en behoeften. Een belangrijke fase, want hier leggen we de basis. Allerlei aspecten die invloed hebben op het ontwerp komen aan bod:

  • Welke stijl past nou goed bij mijn organisatie?
  • Welke wensen hebben mijn medewerkers?
  • Wanneer voelt de klant zich welkom?
  • Aan welke organisatiedoelen moet de nieuwe inrichting bijdragen?

Om te ontdekken wat echt belangrijk is voor je nieuwe inrichting maken we gebruik van onze eigen unieke keuzetools. Neem bijvoorbeeld onze herinrichtingsscan, de werkplekanalyse en onze workshops. Onze keuzetools besparen je niet alleen tijd, ze zijn ook de sleutel tot een inrichting die echt voor meerwaarde zorgt.

Keuzestress?

Last van keuzestress? Neem contact op met één van onze experts. Zij helpen je graag verder.
Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug.

(Her)inrichtingsscan van Maasdam

Met onze unieke (her)inrichtingsscan ontdek je wat je werkelijk belangrijk vindt voor jouw nieuwe inrichting. Gaat het je vooral om gebruikersbeleving of duurzaamheid, of heeft een branded workspace je hoogste prioriteit? Met de grondige (her)inrichtingsscan kom je er vanzelf achter. Na 10 minuten heb je een uitgebreid rapport.

Schouwing op locatie

Heb je graag dat we naar je toekomen om je locatie te bekijken? Dat kan! We komen graag bij je langs voor een schouwing. Onze professionals zien dan meteen talloze kansen en mogelijkheden. Dat schiet alvast goed op!

Projectpresentatie

Kom je liever eerst bij ons langs? We laten je met trots onze eerdere projecten zien. We geven je een projectpresentatie van ontwerp tot realisatie. Zo krijg je een beeld van hoe zo’n project nu eigenlijk werkt.

Workplace analytics

Een werkplekanalyse helpt je om jouw organisatie te sturen, maar ook om te bepalen welke faciliteiten op welke plek nodig zijn. Bovendien geeft het je inzicht in wanneer en waarom een omgeving stimuleert.

Geen tool gezien die bij je past?

Heb je geen tool gevonden die bij je past? Geen nood! Vaak is de beste oriëntatie nog steeds een goed gesprek. Kom gerust eens langs of volg één van onze workshops.
Bel ons op 0182517822. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Volg een workshop bij Maasdam

Met de workshops van Maasdam krijg je de wensen en doelen van een nieuwe inrichting scherp in beeld. Kies uit de workshops Branded Workspace, Gebruikersbeleving, Handvatten voor (her)inrichting of Duurzaamheid. Of volg ze gewoon allemaal! Lees meer over onze workshops en meld je aan.

7 Beloften van Maasdam

Een pand (her)inrichten doe je niet elke dag. En als het goed is ook niet elk jaar. Maasdam heeft ruime ervaring met het inrichten van werkplekken van allerlei soorten opdrachtgevers. Of het nu gaat om een totaalinrichting van het hele pand of een gedeelte van de ruimte: we doen het allemaal. En hoe divers onze opdrachtgevers ook zijn, een aantal wensen en waarden zagen we steeds weer terug. Daarom hebben we zeven belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten en waar je ons altijd aan mag houden. Een van die 7 beloften van Maasdam is dat we jouw eisen en doelen haarscherp krijgen en overzichtelijk in beeld brengen met behulp van onze unieke keuzetools.

Hulp nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je last van keuzestress als het gaat om de inzet van unieke tools? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden