Werkplekinrichting

Of je nu een werkplekinrichting voor flexwerken, vast werken, thuiswerken of Het Nieuwe Werken nodig hebt; bij Maasdam ben je aan het goede adres. Van advies tot ontwerp en het afmonteren van de laatste kast. Van ons krijg je een werkomgeving die past.

Inrichting om je werk te kunnen doen

Werkplekinrichting draait om het inrichten van de vierkante meters die we gebruiken om ons werk te doen: een bureau met stopcontacten, een stoel en een kast. Toch? Niet in de ogen van Maasdam. Voor ons is de werkplek de hele omgeving waarin het werk plaatsvindt. En dat gaat heel wat verder dan een paar vierkante meters.

Werkplekinrichting: meer dan wat losse elementen

Als projectinrichter zijn we gewend projectmeubilair te leveren, in zeer grote en in kleinere aantallen. We kennen alle leveranciers, weten wat er ‘te halen’ valt en kunnen onze klanten datgene bieden wat ze vragen. Projectinrichting is ons vak. Maar we gaan graag verder dan alleen het verkopen en leveren van losse elementen voor de werkplek. Bij voorkeur bekijken we het functioneren van mensen tegen de achtergrond van hun omgeving. Wat is de aard van hun werk? Hoe voeren ze dat uit? En onder welke omstandigheden?

Maasdam laat mensen tot hun recht komen

Werkplekinrichting is voor ons dan ook: het zodanig inrichten van ruimtes dat mensen het best tot hun recht komen. We denken dus niet alleen in meubilair, we denken ook aan lichtgebruik, kleur, akoestiek en loop- en zichtlijnen; we houden rekening met de hele werkplekindeling. Het inrichten van de werkplek is voor ons: de juiste middelen zoeken bij de doelen die onze opdrachtgevers willen bereiken. En dat is werk voor een specialist die bekend is met leveranciers, hun producten en producteigenschappen; en die daarnaast precies weet op welke manier de totale werkomgeving kan bijdragen aan de prestaties en het welbevinden van de medewerkers.

Zorg voor de werknemer

Geen organisatie is hetzelfde, en dus is ook geen werkplek hetzelfde. Bij de werkplekinrichting en de levering van meubilair houden we dan ook altijd rekening met de specifieke situatie en eisen van de opdrachtgever. Meedenken en een goed advies voegen waarde toe aan onze totaaldienstverlening als projectinrichter. Dat is beter voor de inkoop, maar vooral ook voor de medewerkers! Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden?

Geïnspireerd geraakt?

Mogen wij met je meedenken over het inrichten van jouw werkplekken? Laat je gegevens achter, we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden