Onze werkvoorbereiders

Hoe groot of klein je project ook is, onze werkvoorbereiders zorgen ervoor dat de uitvoering op rolletjes loopt. We plannen gedetailleerd hóe we het werk gaan doen en wát we daar precies voor nodig hebben.

Ik ga tevreden naar huis als alles volgens plan liep. Als alles precies zo gaat als je bedacht had en perfect in elkaar valt, dan ben je echt tevreden.

Jacqueline - Projectcoördinator

Verdiepen en voorbereiden

Onze werkvoorbereiders verdiepen zich eerst in álle ins en outs van het project en gaan daarna aan de slag om de werkzaamheden voor te bereiden. We bestellen bijvoorbeeld alle materialen. We maken werktekeningen en een werkplan, daarin beschrijven we heel gedetailleerd: hoe gaan we de werkzaamheden uitvoeren? Hoe werken we op een veilige manier? Waar moeten we rekening mee houden op de locatie? Wat hebben we allemaal nodig? En in welke volgorde?

Een werkvoorbereider moet het project als het ware ‘plug and play’ maken. Hij moet het werk super simpel maken voor de mensen die het werk gaan uitvoeren.

Willem Jan - Manager bedrijfsbureau

De spin in het web

We maken de uitvoering van het project als het ware ‘plug and play’. Alles moet klaarstaan en geregeld zijn. We overleggen met flink wat partijen. Zo stemmen we de planning af met onze installateurs, monteurs en stoffeerders. En van onze projectadviseur willen we weten wat er precies is afgesproken met de opdrachtgever. We zijn dus echt die spin in het web. We kijken continu vooruit om alle partijen goed op één lijn te krijgen. Van aannemer tot leverancier en intern van stoffeerder tot projectadviseur. We zitten bovenop de planning en regelen de logistiek. Continu maken we de combinatie tussen: wat wil de klant, wat kunnen wij, en wat is er logistiek mogelijk? We zien het als onze taak om te doen wat we hebben beloofd: het project binnen het budget en de afgesproken planning optimaal neerzetten.

Vragen of meer informatie?

Hoe kunnen onze werkvoorbereiders meewerken binnen jouw project? We maken graag een afspraak om kennis te maken.
Laat je gegevens achter dan bellen wij je binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden