Eigen maken

Zeker van design dat perfect past

Bij Maasdam ben je zeker van precies de juiste circulaire meubels én een totaalpartner die alles voor je regelt. Maar wordt het ook móói? Je wilt niet alleen je duurzame doelstellingen halen, ook een interieur om trots op te zijn. Een aantrekkelijke omgeving voor je medewerkers en de juiste uitstraling naar buiten toe. Een doordacht ontworpen kantoorinrichting is het antwoord.

Bij Maasdam hoe je niet te kiezen tussen identiteit, vitaliteit en hybride werken, maar creëren we samenhang.

Wij vinden de sweet spot tussen deze drie focusgebieden voor jouw organisatie.

Vanuit deze drie uitgangspunten richten we jouw interieur in. Daarbij bepalen we samen waar de accenten liggen.

Zo is een interieur nooit een doel op zich, maar draagt het bij aan je ambities.

De identiteit van je organisatie versterken

We richten een werkomgeving in die aansluit bij de identiteit van je organisatie. Ben je open en innovatief of eerder warm en menselijk? Een doordacht interieur kan elke gewenste identiteit kracht bij zetten. Circulaire meubels van hoge kwaliteit hebben daarbij alleen maar méér zeggingskracht. Richting collega’s, maar ook richting nieuwe talenten en prospects. Zo draagt je interieur ook bij aan recruitment en sales targets.

De vitaliteit van je medewerkers bevorderen

De ideale werkomstandigheden ontstaan door een uitgekiend samenspel van onder meer kleur, vorm, opstelling, indeling, verlichting en akoestiek. Binnen de beschikbare ruimte creëren onze architecten een omgeving die de gezondheid stimuleert, stress beheersbaar houdt, medewerkerswelzijn verhoogt en productiviteit bevordert. Dat beloven we niet alleen, we maken de resultaten inzichtelijk aan de hand van bijvoorbeeld de WELL Building Standard.

Hybride werken faciliteren

Thuiswerken heeft de afgelopen tijd een enorme vlucht genomen. Wij helpen je de juiste balans te vinden tussen thuis werken en op kantoor. Daarbij zorgen we dat de werkomgeving aansluit op de nieuwe eisen die aan het kantoor worden gesteld. Met zones voor werken in stilte, online overleg en scrum meetings. En met meer ruimte voor informeel overleg en ontmoeting. Onze circulaire meubels en concepten kunnen functies faciliteren en ruimtes definiëren, thuis en op het werk.

Buro Circulair®: van gebruikt naar ge-wel-dig!

Sommige opdrachtgevers zijn terughoudend en vragen zich hardop af of circulaire meubels wel de uitstraling en het kwaliteitsniveau hebben dat ze zoeken. Wij draaien het graag om: elk circulair meubel heeft een verhaal dat een traditioneel meubel uit een boekje niet heeft. Het verhaal van een tweede (of volgend) leven. In onze eigen ontwerpstudio Buro Circulair® maken we van bestaande meubels steeds weer iets geweldigs.

Onze productdesigners transformeren oude werkplekken in nieuwe loungebanken en oude zitelementen in een belcabine. De ongekende creativiteit en duurzaamheid van circulaire meubels, daar kan gloednieuw meubilair niet tegenop!

Wij maken er altijd een eenheid van

Er is een belangrijk verschil tussen eenheid en eenheidsworst. Allemaal dezelfde stoelen bestellen kan mooi zijn, maar wij creëren ook met een verscheidenheid aan producten uniformiteit in je interieur. In ons eigen Buro Circulair® brengen we met materialen en kleuren samenhang in second life meubilair. Dat wordt zó gerefurbished dat er één geheel ontstaat, óók met circulaire meubels die je nieuw aanschaft. Onze architect bewaakt de eenheid en het resultaat spreekt gegarandeerd tot de verbeelding. Veel mensen vinden een zekere mate aan diversiteit juist fijn, zolang het maar een herkenbaar geheel wordt. Daar tekenen wij voor.

Bij Maasdam weet je waar je voor kiest

Met realistische designs maken we al in een vroeg stadium inzichtelijk wat je kunt verwachten. We maken 2D ontwerpen en 3D simulaties van compleet ingerichte werkruimtes. Hierin geven we ook het circulaire en geoogste meubilair een plek, zodat je een beeld krijgt

Nóg meer zekerheid? Dan plaatsen we een aantal meubels in je huidige werkomgeving zodat je ze in alle rust kunt proberen

We vertellen je graag meer over zo’n proefplaatsing.

Wil je zeker zijn van design dat perfect past bij jouw organisatie en doelstellingen?

Laat je gegevens achter dan bellen we je binnen 24 uur terug.