Realiseren

Zeker van een totaaloplossing

Een volledig circulaire inrichting is meer dan een prachtige ambitie, het is nu binnen handbereik. Met Maasdam als je totaalpartner is een circulair interieur praktisch haalbaar en betaalbaar. Wij regelen alles van a tot z. Achter de schermen vereist dat next-level projectmanagement, het enige wat jij merkt is dat we leveren volgens afspraak en altijd net een beetje meer doen dan verwacht.

Projectmanagement volgens de Maasdam mentaliteit

Een 100% circulair project is pas geslaagd als jij geen enkel compromis hoeft te doen. Het eindresultaat moet MINSTENS zo goed zijn als een volledig ‘lineair’ interieur.

Datzelfde geldt voor het hele proces, daarom houden we alles in eigen hand. Van het opwaarderen van je huidige meubilair tot transport, levering en montage van nieuwe circulaire meubels die je aanvullend aanschaft. Maasdam verzorgt het allemaal met als doel: maximaal resultaat van binnen, minimale impact op buiten.

Alles in eigen hand

Wij leveren uitsluitend circulaire oplossingen, dus ons volledige proces is daarop ingericht. Naast stevige grip op geld, tijd en kwaliteit is alles wat we doen aantoonbaar duurzaam en circulair. We nemen je huidige meubelinrichting als vertrekpunt, leggen daar al je wensen en ambities naast en maken het gewoon waar. We begrijpen de vragen die je hebt en beantwoorden ze graag, want dit is echt ons specialisme. Dit is wat we doen, elke dag weer.

Design uit eigen oogst

De meubels die je op dit moment gebruikt, zijn het vertrekpunt voor je nieuwe circulaire werkomgeving. Hoe kunnen we ze hergebruiken, upgraden of een nieuwe bestemming geven? In onze designstudio Buro Circulair® maken we nieuwe ontwerpen die we ook in eigen beheer laten uitvoeren. We werken samen met diverse refurbish centers die je meubels opknappen, opnieuw stofferen of ombouwen. Zo kent creativiteit geen grenzen.

Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is met je huidige meubilair. Laten we kennismaken, dan vertellen we je alles over design uit eigen oogst.

Wat niet inpasbaar is, Kopen wij op

Er zijn altijd meubels die niet in je nieuwe interieur inpasbaar zijn. Ook daar hebben we een oplossing voor. We kopen je overtollige inventaris op en zoeken er een goede bestemming voor. We werken met een helder oogstrapport waarin je per product precies de opkoopwaarde ziet. Zo krijg je een aardig bedrag voor je meubels terug en weet je zeker dat ze opnieuw gebruikt worden. In de praktijk worden meubels die we opkopen vrijwel nooit vernietigd.

Leveringszekerheid op extern meubilair

Zijn voor je nieuwe interieurontwerp aanvullende meubels nodig? Ook daarvoor gebruiken we hergebruikt of biobased meubilair. Een belangrijk voordeel is dat hiervoor een grotere leverzekerheid geldt dan voor nieuwe meubels. We hebben ruime voorraden en werken met partners die een groot second-life aanbod hebben. Alle circulaire meubels die we in je interieurontwerp intekenen zijn dus snel beschikbaar, zodat je verhuizing of herinrichting gegarandeerd volgens planning kan doorgaan.

Financieel aantrekkelijk

Je wil wel voor circulair kiezen, maar is het ook betaalbaar? Maasdam bewijst je graag dat duurzaam niet duur hoeft te zijn. Om te beginnen heb je bij second-life meubilair minder te maken met stijgende grondstofprijzen. Juist nu loont het om materialen en grondstoffen te gebruiken die al voorhanden zijn. Daarbij hebben nieuwe circulaire en bio-based producten een hoge restwaarde én zijn ze veel eenvoudiger te onderhouden en per onderdeel te repareren.

De hergebruikte en circulaire meubels die we inkopen staan allemaal in Nederland opgeslagen, zodat ook transportkosten relatief laag blijven. Door slim te ontwerpen zorgen onze architecten er bovendien voor dat je minder meubilair nodig hebt.

We maken graag een offerte op maat voor je, zodat we je precies de financiële zekerheden kunnen bieden die je zoekt.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

Betalen zoals jij dat wilt

Bij ons kun je circulair meubilair kopen of leasen. Het voordeel van leasen is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Je betaalt voor het gebruik in plaats van het bezit: pay per per use.

Pay per use

Steeds meer van onze klanten kiezen voor pay per use. Wij blijven de eigenaar van het projectmeubilair, verzorgen het onderhoud én de terugname aan het einde van de looptijd (tot wel 15 jaar). Maximaal duurzaam, want wij houden alles in perfecte staat en zoeken een nieuwe bestemming als je het meubilair niet meer nodig hebt.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van pay per use voor jouw organisatie.

Onderhoud en levensduurverlenging

We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goed meubilair, zodat je vele jaren zorgeloos van je nieuwe interieur geniet. Wil je nóg meer zekerheid, dan kies je voor onze onderhoudsservice. We controleren dan periodiek je projectmeubilair en voeren indien nodig onderhoud en reparaties uit.

Juist circulair meubilair is modulair en dus eenvoudig te demonteren. Daardoor is het vrijwel nooit nodig om een compleet meubel te vervangen en is een lange levensduur gegarandeerd.

We vertellen je graag meer over onze onderhoudsservice en de uitstekende levensduur van circulair meubilair.

Wil je zeker zijn van een totaaloplossing bij één circulaire partner die alles voor je regelt?

Laat je gegevens achter dan bellen we je binnen 24 uur terug.