Samenwerken

Zeker van een menselijke aanpak

Het resultaat telt, maar voor ons is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk. Als familiebedrijf
gaan bij Maasdam mensen altijd voor meubels. Onze focus ligt op hechte samenwerking en langetermijnrelaties met klanten en partners. Daarbij werken we het liefst lokaal en waar mogelijk zetten we mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social return on investment is voor ons een tweede natuur.

Daardoor haal jij met gemak je SROI-doelstellingen én krijg je een echt duurzaam interieur dat aan al je wensen voldoet.

Meer van minder maken

De kern van onze dienstverlening is niet om jou zoveel mogelijk meubels te verkopen, maar om zo slim mogelijk om te gaan met wat er al is. Er is geen product push en veel van onze klanten vinden dat echt een verademing.

Bij Maasdam gaan we naast jou staan om te kijken hoe we grondstofgebruik en kosten kunnen reduceren. Daarbij dragen we continu zélf verrassende oplossingen aan. Pro-actief. Want we willen iets bijzonders maken en samen jouw interieur toekomstgericht inrichten.

Regisseur in het hart van de keten

Als ketenregisseur kiezen we bij elk project heel bewust welke partners we inschakelen. We hebben een continu ontwikkelend netwerk van regionale en lokale partijen waarmee we zaken doen. Ook voor jouw project zoeken we in de directe omgeving naar kansen om samen te werken met vervoerders, opslaglocaties, onderhoudspartijen, onderwijsinstellingen en lokale, duurzame start-ups. We halen je deadlines door zoveel mogelijk dicht bij huis te blijven. Daarbij werken we uiteraard ook graag samen met partners in jouw huidige netwerk.

Wil je met je interieur iets bijdragen aan je omgeving? Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen lokaal impact creëren.

Partnership op lange termijn

Voor ons is de inzet altijd: partnership op de lange termijn. Het liefste blijven we betrokken en leren we de identiteit van je organisatie echt kennen. Zo hebben we aan een half woord genoeg en kunnen we doorlopend waarde leveren.

Een goed verhaal delen

Circulair projectmeubilair is maatwerk en vaak ook handwerk. Van repareren en refurbishen tot recyclen. Wij maken jouw oplossing zo sociaal mogelijk, in lijn met de SROI-doelstellingen die je hebt. Desgewenst verkennen we de samenwerkingsmogelijkheden met lokale sociale werkplaatsen, zodat elke euro die je investeert zoveel mogelijk impact heeft. Vervolgens helpen we jou om anderen te inspireren door je verhaal uit te dragen, via storytelling in (social) media en communicatie op locatie

Wil je zeker zijn van een menselijke aanpak met maximale meerwaarde?

Laat je gegevens achter dan bellen we je binnen 24 uur terug.