Opdrachtgever
Baccara

Locatie
Waddinxveen

Baccara

Leegstaande kantoorpanden renoveren zodat ze voldoen aan de eisen van deze tijd? Ook dat gebeurt op ons bedrijventerrein aan de Coenecoop in Waddinxveen. Onze klant Baccara wilde het pand renoveren met een mooie, stijlvolle inrichting. Maasdam leverde – in overleg met Baccara – het maatwerk en het gehele interieur. Het resultaat is een hoogwaardige kantoorruimte waar nieuwe huurders succesvol én in een aangename sfeer kunnen ondernemen. De renovatie van het pand is van ontwerp tot realisatie in overleg tussen Baccara en Maasdam gegaan en heeft een mooie en stijlvolle inrichting als uitkomst.

KARAKTERISTIEK DOOR KLEUR

Het ontwerp van de nieuwe inrichting van Baccara is tot in detail besproken en uitgewerkt. Het interieur past naadloos in het totaalplaatje: de kleuren rood, wit en zwart in werkten we in karakterieke stijl uit in de vloeren, vitrages en meubilair. De kleuren lopen vanaf de strakke luifel buiten door naar binnen en zorgen voor een moderne, zakelijke indruk. Een strakke bloemenprint bij de entree – zowel in de vloer als op een wand – geeft de ruimte een een extra dimensie bij binnenkomst.

MULTIDISCIPLINAIR WERKEN

Tijdens het hele project fungeerde Maasdam als multidisciplinair team: het gezamenlijke ontwerp van Baccara en Maasdam was hierbij van essentieel belang. Maar ook de klantwaarden hielden we in ogenschouw. Oude wanden en plafonds vervingen we door nieuwe glazen en dichte wanden waar de bloemenprint in een folie terugkomt. De gemonteerde vitrages zijn licht zwart van kleur en bieden zo een transparant effect in de entree en kantoorruimte.

RESULTAAT: SUCCES DOOR SAMENWERKING

Tijdens de uitvoering werkten we samen met verschillende partijen om de luchtbehandeling en het schilderwerk uit te voeren in de planning. Dit maakte de ketensamenwerking efficiënt en beheersbaar. En bovenal: Baccara is voorzien van excellent maatwerk.

Zullen we eens kennismaken?

Wat zijn je (her)inrichtingsplannen? De inrichting van jouw ruimtes kunnen helpen om organisatiedoelen te behalen.
Bel eens met Machiel van Nieuwaal om een afspraak in te plannen of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.