Opdrachtgever
BDO Hengelo

Locatie
Hengelo

BDO Hengelo

Een omvangrijk Pakket van Eisen had BDO Hengelo niet. Wel een open vraag voor Maasdam: “Eigenlijk willen we hier wel blijven zitten. Hoe kunnen we dan meer doen met minder vierkante meters? En hoe kunnen we Het Nieuwe Werken (HNW) hierin vormgeven?” De huisstijl van BDO gaf enige houvast. Het kenmerkende rood en blauw vormde de basis voor een mooi staaltje projectinrichting. In tijden van leegstaand vastgoed is het namelijk prettig om huurders een goede incentive te kunnen geven. Maasdam hielp en was verantwoordelijk voor de BDO’s totaalinrichting in Hengelo.

EEN STRAKKE PLANNING

We leven nu eenmaal in tijden waarin alles sneller moet. En tijdens dit project was snelheid zeker geboden. BDO Hengelo wilde de verhuizing naar de kleinere oppervlakte rond hebben, vóórdat de nieuwe contractperiode in zou gaan. De interieurarchitecten van Maasdam ontwikkelden en realiseerden een kostenefficiënt concept. Prettig voor BDO Hengelo, maar ook voor de verhuurder. In drie maanden klaarden wij de klus: van het presenteren van het idee tot aan het uitwerken in een definitief ontwerp. En van materialen selecteren tot aan het doen van bestellingen. Maasdam hield het hoofd – ondanks de hectiek van steeds heen en weer verhuizen – koel en ging enthousiast aan de slag.

KLEINE INGREPEN, MAXIMAAL RESULTAAT

BDO Hengelo zat in een gehuurde huisvesting die té ruim bemeten was. Het einde van de contractperiode naderde. Een bedrijf als BDO Hengelo gaat dan rekenen. Wat is bedrijfseconomisch interessant? Maasdam zag dat relatief, kleine ingrepen voor een aanzienlijke upgrade konden zorgen. Dit kon in hetzelfde pand, maar met minder vierkante meters. Niet-dragende systeemwanden verwijderden we. Hierdoor ontstond een open structuur, met meer transparantie. De vloeren pasten we aan en we zorgden voor sfeerverlichting. Tot slot werd meubilair van Ahrend geselecteerd.

GESCHIKT VOOR HET NIEUWE WERKEN (HNW)

BDO Hengelo wilde in de vestiging Het Nieuwe Werken (HNW) implementeren. Hiervoor werkten we per verdieping de best mogelijke indeling uit. Tijdens de verbouwingen ging het werk van BDO gewoon door. En dat zegt iets over ons procesmanagement. Dingen bedenken is mooi, maar de realisatie is net zo belangrijk. En het resultaat is zó mooi, dat overige BDO-locaties dit snel oppikten.

Hoe zullen we jouw kantoor inrichten?

Bel eens met team Design & Build om te sparren over je nieuwe inrichting.
Of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden