Opdrachtgever
Betap

Locatie
Genemuiden

Producten
Soft seating, werkplekmeubilair, vergadermeubilair

Betap

Kan de inrichting van een kantoor- of ontvangstruimte bezoekers verrassen? Jazeker! Betap weet dat uitstraling belangrijk is. Daarom leverde Maasdam bij deze opdrachtgever luxemeubilair af. Projectmeubilair waarbij we voor alle onderdelen – zoals werkplekken, vergaderruimtes, wachtruimte en toonzaal – steeds zochten naar het beste van het beste. Het resultaat? Een inrichting die duidelijk maakt dat kwaliteit bij Betap voorop staat, design belangrijk is en details ertoe doen.

Dit zijn prettige projecten. Het vertrouwen dat Maasdam bij aanvang van Betap kreeg, de goede samenwerking, dat is mooi. De voornaamste eisen waren een chique uitstraling en een korte doorlooptijd. Dat dat dan lukt en beide partijen blij zijn; ja, daar doe ik het voor.

Cristian Boersma - Meubilairspecialist bij Maasdam

ONAFHANKELIJKHEID EN ERVARING

Er zijn twee redenen waarom dit project zo goed bij Maasdam past: we realiseren projecten onafhankelijk van onze leveranciers én we hebben meer dan 35 jaar ervaring in inrichting en afbouw. Grote voordelen, aangezien we met een open blik naar dit project konden kijken. Die creatieve speelruimte was ook nodig: kwaliteit moest er vanaf spatten en iedereen moest iets zien of ervaren bij binnenkomst. Oftewel: het project bij Betap moest het “wow!”-gevoel creëren. En dat lukt met projectmeubilair in optima forma.

GOED PROJECTMANAGEMENT

Architect Fokkema – waarmee Maasdam eerder samenwerkte bij onder andere de inrichting van Rijkskantoor De Knoop – koos voor Lensvelt en Giroflex in het ontwerp van de werkplekken. De vergaderruimte werd ingetekend met meubilair van (met name) Thonet en producten van Zeitraum en Wilkhahn. Het was aan ons om het ontwerp snel en slim te realiseren. Snel, want het project moest in slechts tien weken af zijn.
We hadden acht weken voor de voorbereidingen twee weken voor de levering (inhuizing en montage). Dat is alleen mogelijk met een projectmanager die de weg op gebied van projectmeubilair en kantoorinrichting weet. Productkennis in combinatie met een strakke planning en kundige plaatsing, dat is wat Maasdam verstaat onder goed projectmanagement.

VERLICHTING DOOR MAASDAM

Maasdam leverde al het meubilair, maar ook de verlichting. We leverden een lichtplan voor Betap. Cris Boerma: “Ik wil nog even wijzen op de verlichting waar bij dit project voor gekozen is. Een vernuftig lichtplan, waarbij steeds aandacht is voor de gewenste sfeer en intensiteit. Het design van de lampen maakt dat meubilair en verlichting een natuurlijk geheel vormen.”

RESULTAAT

Ervaring met projectmeubilair en projectmanagement betekent: technisch en praktisch advies van hoog niveau. Bij Maasdam denken we over alle aspecten na. We leverden in tien weken tijd het projectmeubilair voor de boardroom, wachtruimte, vergader- en presentatieruimtes en zeventien specialistische werkplekken.

Ben jij ook opzoek naar projectmeubilair?

Laten we eens vrijblijvend kennismaken.
Bel ons op 0182 517 822 of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij binnen een werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden