Opdrachtgever
Doove Care Groep

Locatie
Waddinxveen

Doove Care Groep

De Doove Care Groep wilde de showroom omtoveren tot een inspirerende omgeving: een omgeving waar klanten kennis opdoen, trainingen volgen en producten uitkiezen om aan te schaffen. Doove Care Groep durft innovatief te zijn en wil dat dan ook overbrengen op zijn klanten. Om deze reden schakelde de organisatie Maasdam in. Wij stelden voor om niet alleen de show-/cursusruimte te optimaliseren, maar ook de entree. Daar begint namelijk de klantreis in het kantoor. Maasdam regelde het, van ontwerp tot en met realisatie. Een plek die het DNA van de organisatie ademt, is het resultaat van onze totaalinrichting.

EEN OPTIMALE GEBRUIKERSBELEVING

Bij het ontwerp hielden we rekening met de optimale gebruikersbeleving. Elementen die geluidsgolven onderbreken, zorgen voor rust en een goede akoestiek. Dat namen we mee. Maar ook diverse typen meubels, vormen, verhogingen, groene accenten op de muur, houttinten en lichte kleuren hoorden bij het totaalplaatje. Daarnaast bevorderen kleine zitjes met lange tafels de multifunctionaliteit van de ruimte. Uiteraard met voldoende ruimte om producten uit te proberen.

INSPIRATIE EN CONCENTRATIE

Voor de show-/cursusruimte stelde Maasdam diverse concepten voor, met als uitgangspunt een branded workspace. Klanten moesten geïnspireerd worden door de zichtbare producten, anderzijds was concentratie tijdens de trainingen gewenst. Aan ons om een mooie balans te vinden. De spanning zochten we in de vormtaal. Zo zorgt een groot, open frame van hout voor een natuurlijke separatie in de ruimte. Daaronder staan zachtroze banken en stoelen, vriendelijk en uitnodigend. De ruimte is niet alleen functioneel ingericht, maar ook esthetisch spannend. Samen met een tevreden klant kijken we terug op een prachtig project dat volgens planning is verlopen.

Als architect zoek je naar de kracht die al aanwezig is in een gebouw. Bij de entree was dat de ronde vorm, die we hebben geaccentueerd met een halfronde balie en een enorme, ronde lamp, bestaande uit een reeks kleine lampjes.

André van der Ende - Interieurarchitect Maasdam

RESULTAAT van A tot Z

Van interieurontwerp tot en met realisatie. Maasdam voerde de gehele totaalinrichting voor de Doove Care Groep uit. Wat wij ontwerpen, is ook écht uitvoerbaar. De nieuwe inrichting sluit aan op de wensen van de klant. Projecten als deze pakken we van A tot Z op: van het eerste gesprek tot de oplevering. Wij zijn erbij. De klant heeft tijdens het project één aanspreekpunt en dat zorgt voor een heldere communicatie en korte lijnen.

Neem contact op!

Ben jij benieuwd naar wat Maasdam voor de inrichting van jouw organisatie kan betekenen?
Laat je gegevens achter, dan bellen wij je binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden