Opdrachtgever
Eurocol Nederland

Locatie
Wormerveer

Eurocol Nederland

Eurocol Nederland is producent van lijm en egalisatie-, onderhouds-, en reinigingsmiddelen en partner (leverancier) van Maasdam. In dit project waren de rollen voor een keer omgedraaid. Eurocol vroeg ons de multifunctionele vergaderruimte en showroom te verbeteren op gebied van indeling, inrichting en akoestiek.

VERGADEREN, WERKEN EN TENTOONSTELLEN

De ruimte van Eurocol Nederland dient diverse doelen: de directie gebruikt de ruimte om te vergaderen, flexwerkers en accountmanagers strijken er neer om te werken én het is een showroom voor klanten of groepen die kennismaken met het bedrijf en haar producten. Bij het ontwerp stond een ruimte met de uitstraling en merkbeleving van Eurocol centraal. Een ruimte waar men prettig vergadert, geconcentreerd werkt en producten goed tot uiting komen.

MOODBOARDS

Maasdam stelde een drietal concepten met totaal verschillende sferen op moodboards voor. Eurocol reageerde enthousiast op alle voorstellen, maar één ontwerp sprong er door materiaalgebruik en kleur direct uit. Dat concept ontwikkelden we door, helemaal naar wens van Eurocol. Maasdam blikt terug op een soepel project, waarbij alles binnen planning en naar volle tevredenheid is gerealiseerd.

MAATWERKKAST ALS EYECATCHER

Een halfronde maatwerkkast staat in het midden van de ruimte. Deze dient als separatie tussen vergaderen, (flex)werken en tentoonstellen. Aan de ene kant hangt een groot scherm dat tijdens vergaderingen als presentatiescherm dient. Daarnaast dient de kast als een uniek presentatiemeubel: alle stalen van Eurocol zijn verwerkt aan de andere zijde. De collectie stalen – op planken die verticaal uit de kast getrokken worden – kan gemakkelijk worden vervangen. De ruime oppervlakte van de maatwerkkast zorgt voor een uitstekende beleving van de producten en kleuren. De kast is niet alleen dé eyecatcher van de ruimte: de kast verbetert ook nog eens de akoestiek.

RESULTAAT: WERKPLEKKEN MET SFEER

We richtten verschillende plekken in voor flexwerkers en accountmanagers met alle voorzieningen om prettig te werken, een kop koffie te drinken of bij te praten met collega’s en klanten. Er is een hoge bar en een comfortabele lounge. Op een kleurrijk tapijt van Moooi staat een strakke ronde koffietafel, met daaromheen drie kuipstoelen van Vitra. Daarboven hangt een opvallende lamp. Met de top-down-bottom-up-plisségordijnen kies je op ieder moment van de dag voor meer of minder lichtinval.

Welke ruimte mogen we voor jou inrichten?

Wij denken graag met je mee. Zullen we eens kennismaken?
Bel om een afspraak te maken of laat je gegevens achter. Dan bellen wij je binnen een dag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden