Opdrachtgever
LC Packaging

Locatie
Waddinxveen

LC Packaging

Alle mensen en organisaties verdienen een ideale omgeving om te presteren, genieten, leren en ontspannen. Dat is de visie van Maasdam. Daarom denken we altijd mee zodat we u optimaal kunnen adviseren en samen tot de beste oplossing kunnen komen. Óók als de vraag zich eigenlijk beperkt tot het invullen van het architectonisch inrichtingsplan. Zo creëerden we meerwaarde voor LC Packaging door het moodboard, mede met behulp van ons eigen ontwerpteam, te vertalen naar een esthetisch én duurzaam interieur.

Opdracht projectmeubilair

Verpakkingsspecialist LC Packaging betrok in onze vestigingsplaats Waddinxveen een nieuw hoofdkantoor en magazijn om als organisatie verder te kunnen groeien. Maasdam kreeg de opdracht om voor het nieuwbouw kantoor van 3.000 m2, het meubilair voor (stilte)werkplekken, vergaderzalen, overlegplekken, het bedrijfsrestaurant, tuinkamer en fitnesszaal te verzorgen. Een belangrijke factor voor deze gunning was de klik tussen onze wederzijdse familiebedrijven en de mogelijkheid om lokaal zaken te doen.

Duurzaamheid

Ons uitgangspunt voor de inrichting was het architectonisch moodboard. Hierop stonden alle wensen, kleuren en materialen weergegeven. Al in het voortraject liet ons eigen ontwerpteam zien wat er nog meer mogelijk was. Om aan te sluiten bij het BREEAM Outstanding-gecertificeerde pand adviseerden we meubilair dat zeer duurzaam wordt gefabriceerd. Zoals werkbladen van FSC of PEFC hout en onderstellen met een zeer hoog percentage recyclebaar staal. Bovendien was hergebruik van de bestaande bureaustoelen mogelijk. De akoestische tussenschermen bij de duo-werkplekken zijn van jute gemaakt. Dit is een plantaardige vezel die biologisch afbreekbaar is. Deze toepassing ligt in lijn met de verpakkingsmaterialen van LC Packaging waardoor hun identiteit mooi naar voren komt.

Meedenken

Omdat we er als professionals dagelijks mee bezig zijn, kijkt Maasdam met andere ogen naar een nieuwe inrichting. We signaleren tijdig eventuele knelpunten en vinden slimme antwoorden. Bij LC Packaging voorzagen we een dubbele uitvoering van de bekabeling, keken we kritisch naar het overschot aan aantal werkplekken en besloten we samen om de tuinkamer pas in te richten nadat het gebouw in gebruik genomen was. Dan is er immers meer zicht op wat het bedrijf nodig heeft dan nu middenin coronatijd.

Vertrouwen

We hebben samen alle mogelijkheden benut die het pand bood en hebben tegelijkertijd gewaakt voor onnodige investeringen. Deze samenwerking gaf vertrouwen over en weer. Door naast LC Packaging te gaan staan zijn we erin geslaagd om het bedrijf van begin tot eind te ontzorgen.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Van der Helm

Westfort

RGF Amsterdam

Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar wat Maasdam voor de inrichting van jouw organisatie kan betekenen?

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden