Opdrachtgever
Lincks Personal Recruitment

Locatie
‘s-Gravendeel

Lincks Personal Recruitment

Een werkomgeving die het bedrijf en de waarden volledig reflecteert. Dat was de branded workspace-opdracht van Lincks Personal Recruitment. De focus van de inrichting lag op verbinding maken: verbindingen tussen mensen onderling. Een focus precies in lijn met de kernwaarden en ambities van de recruitment-organisatie. Lincks schakelde Maasdam in voor de totaalinrichting. De waarden en ambities vertaalden we door naar een modern, aantrekkelijk kantoor in ‘s-Gravendeel.

ONTWERP

Na een analyse van de waarden van Lincks gingen we aan de slag met het ontwerp. Een aantrekkelijk kantoor waar zowel het personeel, de opdrachtgevers en de uitzendkrachten tot hun recht komen. Dat was het doel. Kleurgebruik stemden we af op de huisstijl en een grote balie (in de vorm van de Lincks-L) maakten we op maat. Een slimme inrichting zorgt voor openheid en toegankelijkheid, waarden waar Lincks ook achter staat. Tot slot kwamen er moderne (zit-sta)werkplekken: deze dragen bij aan het welzijn van de medewerkers.

BRANDED WORKSPACE OPTIMA FORMA

Het nieuwe pand heeft visuals op de muren in de opvallende Lincks-kleuren. We verwerkten deze Lincks-kleuren (magenta, cyaan en warm-grijs) ook in de kleurvlakken van de tapijttegels. De speciale folies op de wanden zorgen voor herkenbaarheid en geven het kantoor tegelijkertijd privacy. In de comfortabele cubicle van Vitra worden gesprekken nu in een meer afgesloten omgeving gevoerd. Door nieuw meubilair en slimme akoestiekoplossingen, kan Lincks nu meerdere gesprekken tegelijk voeren. De vernieuwde werkomgeving is ingericht om meer verbindingen te kunnen leggen tussen mensen onderling, precies in lijn met de kernwaarden en ambities van Lincks. Dat is gelukt. En dat is branded workspace optima forma, gerealiseerd door Maasdam.

RESULTAAT

Het bestaande kantoor in ’s Gravendeel werd volledig gestript. Lawaaierige werkzaamheden voerden we buiten kantooruren uit om overlast grotendeels te voorkomen. De vijf recruiters en directie van Lincks Personal Recruitment lieten het nieuwe kantoor door de burgemeester openen. Ze zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

We vroegen Maasdam een uniek ontwerp te maken voor onze kantoorinrichting, om iedereen het Lincks-gevoel te laten ervaren. Van klanten en kandidaten krijgen we zoveel complimenten over ons interieur. En we hebben zelf ook nóg meer werkplezier.

Vragen of meer informatie?

Ben je benieuwd naar wat Maasdam voor de inrichting van jouw organisatie kan betekenen? Laat dan je gegevens achter.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden