Opdrachtgever
Pharma Partners

Locatie
Oosterhout

Pharma Partners

Een stijlvolle ontmoetingsruimte als alternatief voor een receptie met een balie. In de America Tower zitten verschillende bedrijven. Het is een plek waar bezoekers en medewerkers samenkomen. Naast het Belgische Mondelez, houdt ook Pharma Partners haar kantoor in de toren. Maasdam voerde de totaalinrichting uit: een gastvrij gevoel in een open sfeer die past bij de twee verschillende bedrijven.

EEN OPTIMALE ONTMOETINGSRUIMTE

De interieurarchitecten van Maasdam hielden rekening met functionele faciliteiten zoals wifi, telefonie- en printmogelijkheden en een koffiebar. Deze moesten passen in een stijlvolle sfeer. De speciale 3D-prints op de houtlook-wanden zorgen ervoor dat de ruimte niet te statisch aanvoelt. Grote planten versterken de sfeer en zorgen daarnaast voor privacy bij gesprekken. In de ontmoetingsruimte verwerkten we een kleurrijke tapijtbaan en plaatsten we twee gele stoelen van Moooi. De gebruikersbeleving werd door het toepassen van diverse materialen en een eigentijdse inrichting zorgvuldig gevormd. De wanden, sfeerverlichting, harde en zachte vloerbedekking maken de ontmoetingsruimte optimaal om werknemers en zakelijke afspraken te ontvangen. De gastvrouwen volgden een training om in deze nieuwe ruimte in alle comfort te kunnen werken.

BRANDED WORKSPACE ALS LEIDRAAD

Aangezien Pharma Partners niet de enige gebruiker van de America Tower is, keken we naar de toepassing van branded workspace. Daarbij keken we naar de huisstijlen van beide bedrijven. Het gevolg? Een inspirerende ontmoetingsruimte met een eigen identiteit én die aansluit op beide bedrijfsculturen.

REALISATIE: MULTIFUNCTIONEEL EN SFEERVOL

We pasten verschillende elementen van onze waardepiramide toe, waardoor de entree – voorzien van duurzame producten – multifunctioneel te gebruiken is. Deze vormt een optimale werkomgeving voor de gastvrouwen. Daarnaast is het een sfeervolle ruimte waar zowel medewerkers als bezoekers zich welkom voelen. Pharma Partners gaf Maasdam de vrije hand en is zeer tevreden met het resultaat.

Sta jij aan de vooravond van een (her)inrichting?

Onze interieurarchitecten denken graag vrijblijvend met je mee; waar begin je je project?
Laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden