Opdrachtgever
R Creators

Project
Rijkskantoor De Knoop Utrecht

Locatie
Utrecht

Producten
Vergadermeubilair, werkplekmeubilair, bedrijfsrestaurant, soft seating, vloerafwerking, computervloeren, gordijnen

Rijkskantoor De Knoop Utrecht

Een tevreden klant. Dat is waar we het voor doen. Voor deze publiek-private (PPS) opdracht, die bij tijd en wijle complex was, werd Maasdam gevraagd alle meubilair, vloeren, gordijnen en computervloeren voor Rijkskantoor De Knoop te leveren.
Tijdens onze twee evaluaties kregen we warme complimenten voor ons persoonlijke meedenken, de adequate planning en vindingrijke oplossingen wanneer gebruikelijke problemen in de bouw dreigden te ontstaan. Begin 2018 opende het vernieuwde, gerenoveerde Rijkskantoor de Knoop aan de Croeselaan in Utrecht haar deuren. Het complex biedt ruimte aan verschillende rijksdiensten en onderging een duurzame transformatie. Het gebouw telt dertien verdiepingen, bestaande uit twee verschillende bouwdelen.
In opdracht van R Creators verzorgde Maasdam de inrichting van het kantoor van ruim 22.500 m2. R Creators heeft een contract van 25 jaar om De Knoop te (ver)bouwen en exploiteren. Maasdam realiseerde meer dan 7.500 stuks meubilair, de (verhoogde) vloeren en gordijnen.

Afspraak = afspraak

De levering en installatie van de meubels vonden plaats in een kort tijdsbestek. Wekenlang reden onze vrachtwagens af en aan met meubilair. We zijn trots dat wij (R Creators en Maasdam) iedere week konden leveren wat we hadden afgesproken.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

HUISELIJKE UITSTRALING EN FUNCTIONELE WERKRUIMTES

Maasdam realiseerde de levering en installatie van meer dan 7.500 stuks meubilair. Daar vallen bureaus, bureaustoelen, vergadertafels, fauteuils, soft seating, maar ook de verlichting, kapstokken en de inrichting van het restaurant onder. Het kantoor heeft strakke, functionele werkruimtes. De algemene ruimtes in het pand voelen huiselijk aan: dit komt met name door de aanraakbare materialen en warme kleurcombinaties die de architect (Fokkema & Partners) in het ontwerp meenam.

PPS-OPDRACHTEN

Dit soort pps-opdrachten worden vaak als zeer complex ervaren, omdat meerdere partijen opdrachtgever zijn. In dit geval waren dat R Creators en architectenkantoor Fokkema & Partners. Dan is er ook nog een eindklant: de Rijksoverheid. Er zijn veel verschillende belangen, dus goed samenwerken en communiceren moet in je DNA zitten.

RESULAAT

Maasdam kijkt terug op een mooie en uitdagende opdracht, waarbij we warme complimenten ontvingen van de opdrachtgever. De exploitatiemanager waardeerde de prettige sfeer en het verloop van onze samenwerking. Door onze adequate planning en vindingrijke oplossingen kwamen we tot een prachtig resultaat. En mét een tevreden klant.

VERLOOP VAN HET PROJECT

De voormalige Knoopkazerne is deels gerenoveerd, maar er is ook nieuwbouw gerealiseerd. Het nieuwe gedeelte sluit naadloos aan op de nalatenschap van het oude pand. Het werd een gebouw met respect voor oude elementen, maar met een strakke en moderne uitstraling. Maasdam was tijdens dit project niet alleen verantwoordelijk voor het projectmeubilair: ook adviseerden en realiseerden wij de vloeren.

We leverden een mix van verhoogde vloeren, gietvloeren, tapijttegels en vloerkleden voor het Rijkskantoor. Ondanks dat er spanning op de gehele planning stond, gaf de projectdirecteur tijdens de evaluaties aan dat Maasdam uitstekend werk heeft verricht. Zonder problemen en zonder dat de boel op het spits werd gedreven. Een compliment waar Maasdam heel blij mee is.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Eens vrijblijvend kennismaken?

Zoek je projectmeubilair voor jouw project? Wij denken graag mee voor een optimaal project.
Maak een afspraak via 0182 517822 of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden