Projectnaam
Rijkskantoor Rijnstraat 8

In opdracht van
MTC Poortcentraal bv

Locatie
Den Haag

Fotografie
Marco Cappelletti - DSL Studio

Rijkskantoor Rijnstraat 8

Het Rijkskantoor Rijnstraat 8 in Den Haag is serieus onder handen genomen. Daar waar het pand voorheen diende als thuisbasis van het ministerie van VROM, zijn er nu diverse overheidsorganisaties in gevestigd. En deze maken gebruik van dezelfde entree, basisfaciliteiten, vergaderruimtes en ict. Bij de driejarige renovatie lag de nadruk vooral op duurzaamheid en het toekomstgericht maken van de ruimtes. MTC Poortcentraal bv kreeg van het Rijksvastgoedbedrijf het project in beheer. En Maasdam was de voorkeurspartij voor de computervloeren, dekvloeren, vloerafwerking, gordijnen en rolgordijnen.

“Een complex project als Rijnstraat 8 konden we zonder zorgen neerleggen bij Maasdam.” – Fred de Jonge, MTC PoortCentraal B.V.

SAMENWERKEN IN COMPLEXE PROJECTEN

Bij een complex project is Maasdam op haar best. De juiste planning, producten, communicatie en levering. Dat is wat ons kenmerkt. Dit gehele Rijkskantoor voorzagen we van dekvloeren, computervloeren en vloerafwerking. Ook zijn de gordijnen en rolgordijnen door ons gerealiseerd. Door het samenwerken binneneen LEAN-planning werd van alle bouwpartners een behoorlijke mate van flexibiliteit verwacht. Geen probleem voor Maasdam. Wij werken regelmatig met verschillende bouwstromen tegelijk: ervaren projectleiders, vakkundige stoffeerders. Tijdens een project als dit komen verschillende vakmensen samen. Zo hadden we in Rijnstraat 8 ook meerdere stoffeerteams tegelijk ingezet. Maasdam schakelde snel, hakte knopen door en hield woord. Dat maakte dat het project succesvol verliep.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden

RESULTAAT: DUURZAAM EN TOEKOMSTGERICHT

Rijkskantoor Rijnstraat 8 is in drie jaar tijd volledig gerenoveerd. Het resultaat voldoet aan de wensen en identiteit van de overheidsorganisaties. Modern, duurzaam en toekomstgericht. Een project waar Maasdam veel plezier aan heeft beleefd!

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.