Opdrachtgever
Workspot

Locatie
Amsterdam

Workspot

Een ruimte van 800 m2 binnen no time omtoveren tot 25 inspirerende werkplekken? Dat kunnen wij als geen ander! Tijdens de eerste gesprekken met opdrachtgever Workspot werd het duidelijk: hier lag een prachtige, uitdagende opdracht voor Maasdam. Een verdieping in de Millennium Tower moest een plek worden waar ondernemers, huurders en hun relaties naar volle tevredenheid kunnen werken. Maasdam adviseerde over de totaalinrichting. Het ging hier om wanden, plafonds, verlichting en vloeren in diverse ruimtes. De centrale lounge, gangen, losse units, vergaderruimtes en bel-units namen we onder de loep.

EEN BESCHUT GEVOEL

Een chique en prettige (werk)sfeer was het uitgangspunt bij het ontwerp. En dat is gelukt bij de realisatie: wie bij binnenkomst van Workspot de lounge betreedt, beleeft een ‘beschut gevoel’ door de warme, blauwgroene kleuren. De lounge is modern, maar informeel: het biedt alle mogelijkheden om ontspannen te wachten op een afspraak.

STOER EN ZAKELIJK

Voor een hedendaags industriële uitstraling stelde Maasdam voor met stalen profielen te werken. De donkere frames van wanden en deuren geven het geheel een stoere, maar ook zakelijke sfeer. De glazen wanden brengen het totaal in balans en zorgen voor transparantie. Op advies van Maasdam zijn de units opgebouwd met systeemwanden. Mocht Workspot de ruimtes ooit anders indelen, dan kunnen deze wanden prima worden hergebruikt. Een duurzame kijk op kantoorinrichting.

RESULTAAT: CHIC ÉN DUURZAAM

De pvc-visgraatvloer springt in de lounge, gangen en een deel van de units direct in het oog. De combinatie met de donkere kleuren maakt dat de ruimtes chic, warm en prettig aanvoelen. Alle werkunits kregen donkerblauw tapijt. De voorgaande vloerbedekking hergebruikten we op een andere Workspot-locatie. Als het binnen de mogelijkheden ligt, verdient duurzaam werken bij ons de voorkeur.

Workspot is een project om trots op te zijn. Natuurlijk vanwege het prachtige eindresultaat, maar zeker ook vanwege de uitvoering van het project. Wij beloofden de opdrachtgever dat we dit in ruim twee maanden konden realiseren. En die belofte hebben we waargemaakt. Advies en uitvoering op hoog niveau, in een kort tijdsbestek, dat is Maasdam ten voeten uit!”

Het hele (her)inrichtingsproject uit handen geven?

Ons team staat voor je klaar, van ontwerp tot realisatie.
Zullen we eens kennismaken? Bel ons op 0182 517822 of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen een werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden