Kantoor inrichten: werk voor de specialist

Het inrichten van een kantoor is meer dan het plaatsen van een verzameling meubels in een werkruimte. Tenminste, dat vinden we bij Maasdam. Als gespecialiseerd kantoorinrichter weten we maar al te goed wat voor vragen dit allemaal oproept. Om er maar een paar te noemen: wat voor meubilair is nodig, wat voor medewerkers moeten ermee uit de voeten kunnen en welke functies bekleden zij? En welke esthetische eisen worden aan het projectmeubilair gesteld?

Projectinrichting kantoor: managen als een project

Bij Maasdam managen we het inrichten van een kantoor graag als een project. We nemen duidelijke stappen die leiden tot een inrichting die functioneel én mooi is. Om te beginnen bepalen we met onze klanten wat er nodig is. Daarvoor hebben we onze handige keuzetools, maar ook de Waardepiramide van Maasdam. Daarmee kijken we naar de gewenste inrichtingsprocessen en producten, duurzaamheid, beoogde gebruikersbeleving en de ‘Branded Workspace’ (de mate waarin het interieur een doorvertaling moet zijn van de identiteit van de organisatie).

Kantoor inrichten: werk voor de specialist

JOUW KANTOOR OOK INRICHTEN?

Ga jij je kantoor inrichten, laat je dan helpen door dé kantoorinrichter bij uitstek: Maasdam. Stap voor stap naar een projectinrichting van je kantoor die alle doelen van je organisatie dient. Wil je meer weten over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Inrichting kantoor: het beste uit je mensen halen

Hebben we een duidelijk beeld van de eisen, dan kunnen we door naar de vervolgstappen en uw kantoor inrichten. Een interieurontwerp, een vlekkenplan met kantoorindeling, een uitgewerkt concept. Om vervolgens afbouw en inrichting in gang te kunnen zetten. Al naar gelang de wensen van onze opdrachtgevers regelen we het hele project of onderdelen daarvan. Tot in de puntjes. Met een paar belangrijke doelen voor ogen: de klant ontzorgen en een werkomgeving realiseren waarin mensen en organisaties tot de allerbeste prestaties komen.

We zijn benieuwd naar jouw plannen!

Mogen we eens meedenken over jullie kantoor? Dan maken we graag een vrijblijvende afspraak!
Bel eens met André van der Ende, interieurarchitect, op 0182 517822. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.