Luxe kantoormeubelen

Luxe kantoormeubelen zorgen voor een mooie uitstraling en prettige sfeer. Mensen voelen zich fijn op een designwerkplek en dat bevordert de medewerkerstevredenheid. Maasdam helpt je graag met het kiezen van luxe designmeubelen.

Wat is luxe?

Als totaalinrichter krijgen we vaak het verzoek: “Kunnen jullie ons helpen bij de aanschaf van luxe kantoormeubelen?” Zeker kunnen we dat. We hebben ruime ervaring met het adviseren van passend luxe vergadermeubilair, werkplekmeubilair en soft seating. De vraag is alleen: wat is luxe? Of eigenlijk: wat betekent luxe precies voor jou? Als die vraag beantwoord is, kunnen we een ontwerp of productvoorstel voor je maken.

Bekende merken, weelderige luxe en exclusief design

Wat voor de een luxe is, is dat voor de ander niet. Sommige organisaties hechten veel waarde aan producten van bekende merken. Vaak gaat het dan om internationaal erkende ontwerpen die al jaren geproduceerd worden. Andere opdrachtgevers zijn juist gevoelig voor exclusiviteit en willen kantoormeubelen volgens een design dat speciaal voor hen ontwikkeld is. Een ‘design werkplek’ die hen onderscheidt. Weer anderen wil juist weelderig comfort met rijke stoffen en bijzondere materialen. Het kan bij ons allemaal, maar – vinden we bij Maasdam – het moet wel passen bij de organisatie.

Een voorbeeld uit de praktijk

Betap

 

Kan de inrichting van een kantoor- of ontvangstruimte bezoekers verrassen? Jazeker! Betap weet dat uitstraling belangrijk is. Daarom leverde Maasdam bij deze opdrachtgever luxemeubilair af.

Kan de inrichting van een kantoor- of ontvangstruimte bezoekers verrassen? Jazeker! Betap weet dat uitstraling belangrijk is. Daarom leverde Maasdam bij deze opdrachtgever luxemeubilair af.

Luxe kantoormeubelen: samen keuzes maken

Of we nu zelf een kantoorinterieur ontwerpen of uitvoering geven aan de ontwerpvoorschriften van een ander: eerst achterhalen we wat voor jou luxe kantoormeubelen zijn. Met onze eigen keuzetools zoeken we naar het antwoord wat luxe is voor jou. De Waardepiramide van Maasdam is daarbij een zeer geschikt hulpmiddel. De piramide helpt je beslissingen nemen over inrichtingsprocessen en producten, duurzaamheid (voor sommigen ook een vorm van luxe!), gebruikersbeleving en de branded workspace. Dit laatste heeft te maken met de afweging in hoeverre het design van werkplekken een doorvertaling moet zijn van de identiteit van de organisatie. Is de organisatie bijvoorbeeld ingetogen en bescheiden, dan zal dat zeker consequenties hebben voor de definitie van ‘luxe’.