Tangram

Bij de 7 beloften van Maasdam zijn een aantal vormen te zien als tangram. Wat betekenen deze figuren?

De 7 beloften van Maasdam

De figuren bij de 7 beloften van Maasdam vormen samen één geheel, net als een tangram. Dit is een eeuwenoude Chinese puzzel. Een tangram bestaat uit zeven stukjes (tans), die in de basisvorm samen een stabiel vierkant zijn. Je kunt er tegelijk ook veel verschillende vormen mee maken. De regels van de puzzel zijn eenvoudig: bij elke vorm gebruik je alle zeven tans.

Puzzelstukken van de tangram

De 7 beloften van Maasdam hebben elk een tans meegekregen uit de tangram. Zo is elk van onze beloften een waardevol puzzelstuk in onze projecten. Met de zeven beloften maken wij veel verschillende inrichtingen en gebruiken we altijd elk ‘puzzelstuk’. Je vindt één verschil tussen de Chinese tangram en die van Maasdam. Onze tangram is geen platte (2D) vorm. Alle figuren vormen samen een kubus: de ruimtelijke vorm van Maasdam. Deze driedimensionale vorm past beter bij ons, omdat we in onze projecten de hele ruimte inrichten en niet maar één vlak.

Vorm van jouw organisatie

De experts van Maasdam gebruiken de zeven beloften en de tangram voor een inrichting die het beste past bij jouw organisatie. We doen je een goed voorstel voor elke ruimte. We leggen de ‘puzzelstukjes’ zo dat de vorm past bij jouw organisatie.
Meer weten over de 7 beloften van Maasdam? Bekijk de uitleg en video.

Maasdam stelt zich voor

De adviseurs van Maasdam verdiepen zich graag in je organisatie, visie en doelstellingen. Op welke manier ondersteunt een (her)ingerichte ruimte jouw organisatievisie en -doelstellingen? Onze kleurrijke tangram geeft je een eerste kijk op onze beloften, maar uiteindelijk zie je het natuurlijk in de (her)inrichting!

Neem contact op!

We nemen je graag mee in het traject van ontwerp tot realisatie. De tangram en onze beloften zie je straks terug in de nieuwe ruimte waar jouw organisatie optimaal presteert. Benieuwd naar wat Maasdam voor je kan doen? Wij maken graag een afspraak om kennis te maken.