Nauwkeurige offertes

De calculatoren bij Maasdam gaan altijd voor een complete offerte. Secuur en precies, vanaf de eerste keer rekenen. We controleren het bestek, hebben veel productkennis en begrijpen waar je behoefte aan hebt. Met al onze kennis en ervaring weten we gewoon wat je allemaal tegen kunt komen. Hoe complex het project ook is.

Scan van plattegrond

Om een precieze prijs te kunnen geven, scannen we al meteen voor de eerste offerte de plattegrond in. Hoe is de opbouw van de vloer? Hoe zitten de trapdetails in elkaar? Zo weten we hoeveel lijm er nodig is, wat er geëgaliseerd moet worden of van hoeveel procent snijverlies we uit moeten gaan.

Ik ben 25 jaar geleden vanaf de bezem begonnen en heb alle facetten van het stoffeerdersvak meegekregen. Van werkvoorbereiding en uitvoering naar calculatie. Ik heb buiten op de bouw veel gezien. Dat is echt een pre als je een offerte moet maken.

Evert de Kruiff - Senior calculator

Meedenken

We denken niet alleen na over aantallen, benodigde werkzaamheden en prijzen, we denken ook met je mee. Bijvoorbeeld over levertijden of alternatieven die passen in het budget. Zo maken we keer op keer een complete en haalbare offerte.

Doe hier nog meer inspiratie op!

Bedrijfsverhuizing organiseren?

Wat kost een kantoorinrichting?

Hoe creëer je een happy office?

Vragen of meer informatie?

Een offerte aanvragen? Of heb je een vraag hoe we een
prijs berekenen?
Neem nu persoonlijk contact op met Evert de
Kruiff via edekruiff@maasdam.nl