Werkvoorbereiding

Natuurlijk wil je dat jouw project soepel verloopt. Dat willen wij ook! Daarom plannen we gedetailleerd hoe we de vloerafwerking gaan aanpakken en wat we daarvoor nodig hebben. Met een optimale werkvoorbereiding zorgen we ervoor dat de uitvoering op rolletjes loopt. Zo weten we zeker dat we de ruimtes kunnen stofferen zoals we hebben beloofd: vakkundig, op tijd en binnen budget.

Met onze werkvoorbereiding loopt de uitvoering van jouw project op rolletjes.

Heldere communicatie

Staat alles klaar? En is iedereen er klaar voor? Pas dan kan er gestart worden. Daarom overleggen we, checken we en blijven we steeds communiceren. Met externe partijen, zoals met jou en leveranciers, én intern, van stoffeerders tot projectadviseurs. Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat iedereen van de hoed en de rand weet.

Als alles precies zo gaat als ik bedacht had en perfect in elkaar valt, dan ga ik tevreden naar huis.

Jacqueline Blanken - van den Bos - Projectcoördinator

Uitdagingen op de locatie

Een (krappe) bouwplaats kan logistieke en organisatorische uitdagingen met zich meebrengen. Daarom gaan we zorgvuldig na met welke zaken we rekening moeten houden op de locatie. Hoe kunnen we de materialen ter plekke krijgen? Hoe werken we op een veilige manier? We doen er alles aan zodat we niet voor verrassingen komen te staan. En loopt er toch iets anders dan verwacht? Dan lossen we dat flexibel en innovatief op.

Doe hier nog meer inspiratie op!

Bedrijfsverhuizing organiseren?

Wat kost een kantoorinrichting?

Hoe creëer je een happy office?

Vragen of meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe we ons werk voorbereiden? We spreken het graag met je door.
Neem nu persoonlijk contact op met Maarten Houtman
via 0182517822