Workshops

Met de workshops van Maasdam krijg je de wensen en doelen van een nieuwe inrichting scherp in beeld. Lees meer over de workshops en meld je aan!

Unieke keuzetools

Als je je pand gaat (her)inrichten, komt er heel wat op je af. Om je door het woud van keuzes te gidsen, gebruikt Maasdam haar eigen unieke keuzetools . Een van die tools bestaat uit onze workshops. Door het volgen van een workshop krijg je de wensen en doelen van je nieuwe inrichting scherp in beeld. Kies uit de workshop Branded workspace, Gebruikersbeleving, Handvatten voor (her)inrichting en Duurzaamheid. Liever een workshop op maat? Vertel ons waar je tegenaan loopt of welk interieurvraagstuk jouw organisatie bezighoudt. We stellen graag een passende workshop voor je samen.

Workshop Branded workspace

Intuïtief voelen we vaak aan of de interieurarchitectuur en inrichting klopt bij waar een organisatie voor staat. Hoe zit dat bij jou? Voelen gasten meteen waar jouw organisatie voor staat als ze binnenkomen? Klopt de inrichting bij je missie, visie en kernwaarden? Is je inrichting een visitekaartje: zowel voor (potentiële) klanten als voor medewerkers? Versterkt jouw projectinrichting de merkbeleving?
Met een Branded workspace kun je rekenen op: een werk-, leer-, zorg- of leisureomgeving die één consistente beleving uitstraalt, aangenaam verraste klanten, hogere medewerkerstevredenheid en lager ziekteverzuim. Tijdens de workshop ‘Branded workspace’ leer je hoe je jouw werk-, leer-, zorg-, of leisureomgeving tot een ‘merkwaardige’ omgeving maakt.

Geïnteresseerd?

Plan je workshop Branded workspace nu in!

Workshop Optimale gebruikersbeleving

Een kantoor-, zorg-, onderwijs- of leisureomgeving is al lang niet meer alleen een pand, het is een onderdeel van je bedrijf, je visie. Onderzoek naar omgevingspsychologie geeft veel inzichten in hoe ruimtes veel beter tot hun recht kunnen komen. Op die manier wordt de waarde van vastgoed veel groter en vormt het een belangrijk ondersteuning voor het primaire proces van jouw organisatie. Na de workshop ‘Optimale gebruikersbeleving’ kun je op de volgende vragen antwoord geven: Hoe kan omgevingspsychologie mij helpen om mijn dagelijkse werkzaamheden beter te doen?

Waar let je op?

Waarop moet ik letten bij gebouwprestaties en hoe kan ik de optimale beleving creëren voor alle gebruikers? Hoe ziet die praktisch toegepaste omgevingspsychologie eruit? Tijdens deze workshop leer je omgevingspsychologie toepassen in het ontwerp en de projectinrichting. Zo maak je jouw omgeving optimaal voor alle gebruikers. De workshop is bestemd voor iedereen die aan de vooravond staat van een (her)inrichting van een werk-, leer-, zorg- of leisureomgeving.

Geïnteresseerd?

Plan je workshop Optimale gebruikersbeleving nu in!

Workshop Duurzaamheid

Veel organisaties hebben een duidelijke, eigen, visie op duurzaamheid. Die visies verschillen per organisatie, duurzaamheid is immers een containerbegrip waaronder veel verschillende idealen en waarden vallen. Hoe zorg je ervoor dat jouw eigen visie bij de (her)inrichting wordt vertaald naar productkeuzes, een duurzaam (her)inrichtingsproces en/of duurzame exploitatie? Na het volgen van de workshop kun je op deze vragen moeiteloos antwoord geven: Wat is nu precies duurzaamheid bij (her)inrichting?

Planet, People en Profit

Waarom is er zo’n wirwar aan termen: duurzaamheid, MVO, circulaire economie, deeleconomie, enzovoorts? Waar kun je winst behalen met duurzaamheid? Hoe kunnen de aspecten Planet, People en Profit verwerkt worden in een duurzame (her)inrichting? Met de workshop ‘Duurzaamheid’ krijg je zicht op de duurzame realisatie en exploitatie van jouw werk-, leer-, zorg-, of leisureomgeving.

Geïnteresseerd?

Plan je workshop Duurzaamheid nu in!

Workshops en evenementen

Heb je een workshop gekozen? We plannen hem graag met je in. Kijk ook eens bij onze evenementen, hier vind je onder andere inspiratiesessies, ontbijtsessies, open workshops en nog veel meer.

Eens kennismaken?

Dat kan natuurlijk ook zonder een workshop! Bel eens met team Design & Build op 0182 517822. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.