Interieurdesign bij Maasdam

Het lijkt een open deur: bij interieurdesign draait het allemaal om de klant. Toch zie je soms vooral (het ego van) de interieurarchitect terug. Onze interieurarchitecten hebben wel een duidelijke missie: het designen van een maatpak voor onze klanten.

Interieurdesign voor verschillende opdrachtgevers

Een interieurdesign van Maasdam is van esthetisch hoog niveau. We maken een stijlvol ontwerp dat voor iedereen direct ‘klopt’ en waarin mensen het best tot hun recht komen. Dat past bij onze algemene visie: alle mensen en organisaties verdienen een ideale omgeving om te presteren, leren, genieten en genezen. We ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers en hun werkomgeving:

  • zakelijke markt – kantoren voor MKB, corporates en overheid
  • zorg- en onderwijsinstellingen
  • ondernemingen gericht op hospitality

We weten door onze ervaring wat belangrijk is voor de verschillende ruimtes. Samen met de opdrachtgever gaan we op zoek naar het beste ontwerp. Zo ontstaan concepten en designs die ‘werken’.

Tastbaar interieurdesign

Interieurdesign is vooral een creatief proces. Daarom lijkt het vaak ook ongrijpbaar voor opdrachtgevers. Maasdam maakt interieurdesign concreet voor je. Met de Maasdam Waardepiramide nemen we samen beslissingen over de inrichting van processen, keuze van producten, duurzaamheid en gebruikersbeleving. We laten je ook met virtual reality zien hoe het ontwerp eruit komt te zien. Zo komen jouw wensen al in een vroeg stadium tot leven!

Bekijk hier een deel van ons portfolio

Inrichting op de juiste manier inzetten zodat het helpt bij het behalen van organisatie doelen is een mooie uitdaging. Veel organisaties kozen voor Maasdam. Bekijk hier een aantal van onze referenties. Meer projecten zien? Kom gerust eens langs!

Voorbeelden van onze ontwerpen

Hoe kan de inrichting binnen jouw organisatie van betekenis kan zijn voor de organisatiedoelen?

Doove Care Groep

Huisartsenpraktijk Hestia van Gent

Woonpartners

Geïnspireerd geraakt?

Maasdam staat voor interieurdesign dat helpt de ambities van je organisatie waar te maken. Neem nu de eerste stap naar een interieur dat voor je werkt.