Projectnaam
Brede Bossche School De Kruiskamp

In opdracht van
WBC Aannemingsbedrijf BV

Locatie
‘s-Hertogenbosch

Fotografie
THVL architecten Eindhoven

Brede Bossche School De Kruiskamp

Maasdam houdt scherp zicht op de functie van ruimten. Maar ook adviseren we over de lange termijn als het om onderhoudskosten gaat, zeker als het om de inrichting van multifunctionele gebouwen gaat. De Brede Bossche School De Kruiskamp in ‘s-Hertogenbosch is daar een mooi voorbeeld van. Na ons gedegen advies voorzagen wij deze grote locatie van hoogwaardige en passende vloeren.

Maasdam dacht bij de Brede Bossche School De Kruiskamp mee over een efficiënte bouwfase per deel, zodat de korte doorlooptijd reëel bleef.

PRAKTISCH MEEDENKEN

Naast het zeer inspirerende, meerkleurige marmoleum in andere ruimtes, voorzagen we de natte ruimtes bij de sportzaal van gietvloeren. De speciale vergaderruimtes kregen zacht tapijt, dat zorgt voor een goede akoestiek. Vaak zijn vrijwilligers betrokken bij het schoonhouden van de ruimtes. Géén professionele schoonmaakorganisaties dus. In het geval van BBS De Kruiskamp kozen we daarom voor een speciale onderhoudsvrije toplaag over het marmoleum. Een duurzame oplossing die de gebruikskwaliteit vergroot. En meedenken in de praktijk, dat doet Maasdam graag.

LANGETERMIJNOPLOSSING

In ons advies naar Kruiskamp hebben we de lange termijn voor ogen gehouden. Juist bij een accommodatie als deze – waar basisonderwijs, kinderopvang, welzijns-, gezondheids- en culturele organisaties, verenigingen en wijkteams samenkomen – is dat belangrijk. Op deze manier stemden we de ruimtes af op de wensen van de verschillende groepen. Hierdoor werd het een veelzijdig project, met uitdaging en ruimte voor creativiteit. Een project waar Maasdam veel (werk)plezier aan heeft beleefd.

RESULTAAT

Wie gebruikt welke ruimte en waarvoor? Een terugkerende vraag die bij de vloerafwerking van iedere ruimte van de school terugkwam. Alle ruimtes stemden wij af op functie en de uiteindelijke gebruikers. Het prachtige resultaat spreekt dan ook voor zich.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.