Project
Brink Groep

Locatie
Rotterdam

Brink Groep

Voor Brink Groep leverde Maasdam alle vloerbedekking voor de nieuwe werkplek in het Groot Handelsgebouw. Brink Groep wilde graag een kantoor met een huisvestigingsconcept die de verbinding versterkt en aansluit bij haar duurzaamheidsambitie (kleinere CO2 footprint op stationslocaties, hergebruik van inventaris, cradle to cradle). Maasdam heeft voor natuurlijke kleuren en duurzame materialen gekozen. Uiteraard geadviseerde wij ook over onderhoud en reiniging van de vloeren.

Een nieuw kantoor in het Groot Handelsgebouw

Hét icoon van de wederopbouw

Het Groot Handelsgebouw is bekend terrein voor Maasdam, zo’n 15 jaar geleden hebben we in het gehele pand verhoogde vloeren geïnstalleerd en we komen graag terug in het gebouw wanneer een van de huurders een vraagstuk heeft rondom de verhoogde vloeren of de vloerafwerking. Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de wederopbouw van Rotterdam. Het idee voor een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Rotterdam ontstond al tijdens de hongerwinter. De eerste paal werd geslagen in 1947 en in 1953 werd het Groot Handelsgebouw geopend door koningin Juliana. Anno 2019 wordt het karakteristieke monumentale Groot Handelsgebouw nog steeds verhuurd aan verschillende bedrijven.

Het was erg prettig samenwerken met zowel de Brink Groep West als de architect Fokkema & Partners. We hebben voortdurend de wensen van de architect vertaald naar een praktische, maar ook high end oplossing voor de vloeren bij Brink Groep West. Alle partijen mogen trots zijn op het resultaat.

Gerard van Antwerpen - Projectadviseur

Resultaat

Eén van de huurders is Brink Groep. Maasdam heeft al jarenlang een goede relatie met deze adviesgroep en was de uitgelezen partij om de vloerbedekking te verzorgen. De inrichting van het nieuwe kantoor van Brink Groep is ontworpen door Fokkema & Partners Architecten. De inrichting straalt comfort uit in natuurlijke kleuren en past bij de wens van een toekomstgerichte en moderne uitstraling. De vloerafwerking binnen dit ontwerp is zeer divers, er is gekozen voor verschillende vloeren in een mix van materialen en kleuren. De stoffeerders van Maasdam stoffeerde circa 1500 m2 aan tapijt. Een mooie klus voor de experts van Maasdam.

Bekijk nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53 629 455.