Projectnaam
Coenecoop College

In opdracht van
R.A. van Leeuwen

Locatie
Boskoop

Coenecoop College

Maasdam voorzag de dependance van het Coenecoop College van ruim 1.500 m2 aan vloeren. Een mooi project voor Maasdam in het monumentale Raadhuis van Boskoop. Extra bijzonder, want dat is bij ons om de hoek! Vanaf begin 2019 geeft het Coenecoop College op deze locatie ‘onderwijs op maat’. Een nieuwe manier van lesgeven, waarbij leerlingen meer keuzevrijheid hebben en vakken op verschillende niveaus kunnen volgen. Deze moderne vorm van lesgeven vroeg om een gebouw dat hierop aansluit.

”Waar ik vooral heel enthousiast van word, zijn de kleuren van de vloer die naadloos overlopen in de kantine, de trap of het zitmeubel. Die geven het geheel echt een levendige en dynamische draai. We hebben al veel schoolgebouwen van binnen gezien, maar dit gebouw is dankzij het kleurgebruik wel écht uniek.” – Projectadviseur Maasdam

EEN FRIS EN DUURZAAM GEHEEL

De opdrachtgever had een fris, open, kleurrijk en duurzaam geheel voor ogen. De felle kleuren van het meubilair, de trappen en vloeren sluiten daarom naadloos op elkaar aan. Het marmoleum van Forbo Flooring Systems is hier erg geschikt voor: het materiaal is functioneel en slijtvast, maar doet op geen enkele manier af aan de esthetische uitstraling.

SAMENWERKING MET R.A. VAN LEEUWEN

Dit project is uitgevoerd in opdracht van aannemer R.A. van Leeuwen, met wie wij vaker en prettig samenwerken. Dankzij onze kennis en ervaring konden we snel en gemakkelijk schakelen en wisten we precies wat we van elkaar konden verwachten.

RESULTAAT

De vloerafwerking van Maasdam speelt een prominente rol in het frisse en dynamische geheel en geeft de leerlingen van het Coenecoop College elke dag het ‘wow!’-gevoel. Het snijden en verwerken van ronde vormen in de vloerafwerking is een ingewikkelde klus. Maar dankzij een goede voorbereiding was dit geen enkel probleem voor onze stoffeerders.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.