Projectnaam
Nieuwbouw Deloitte

In opdracht van
Bouwbedrijf VolkerWessels Zeist

Locatie
Utrecht

Nieuwbouw Deloitte

Bij Deloitte (locatie Utrecht) legde Maasdam op vijf verdiepingen tapijt: geweven tapijt om precies te zijn. Tapijt van hoge kwaliteit dat met veel zorg gelegd moest worden. Deloitte koos voor een combinatie van zakelijk antraciet tapijt, afgewisseld met blauwe vlakken op iedere etage. Het resultaat in Utrecht leidde tot een raamcontract met de financieel dienstverlener.

VERTROUWEN IN VAKMENSEN

Op vijf verdiepingen in het pand van Deloitte Utrecht legden onze vloerexperts het voorgeschreven, geweven tapijt. In de kleur antraciet, met enkele blauwe vlakken. Deze vlakken markeren onder andere de ontmoetingsplekken, printernissen en lockermeubels. Maasdam stoffeerde het tapijt vakkundig. Voor het stofferen van dergelijk hoog-kwalitatief tapijt werken wij met vakmensen uit ons eigen netwerk.

RESULTAAT

Het resultaat van onze inzet in Utrecht is een plaatje. Vanwege de soepele samenwerking én het geleverde werk is Maasdam een landelijk raamcontract aangeboden. Hiermee zijn wij verantwoordelijk voor het leggen van vloeren voor alle Deloitte-vestigingen in Nederland. Iets waar wij heel trots op zijn!

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.