Projectnaam
Dillewijn Zwapak

In opdracht van
ASK Romein

Locatie
Amstelveen

Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak bedient de bloemenmarkt met verpakkingsoplossingen voor de sierteeltsector. Deze opdrachtgever schakelde Maasdam in voor het nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum in Amstelveen. Wij waren verantwoordelijk voor de levering en realisatie van de vloerafwerking, diverse wanden en plafonds. Onze vakspecialisten werden in dit project vooral uitgedaagd bij de realisatie van de vloeren. De verschillende vloertypes sneden wij in organische vormen, die ruimtes een speelse en natuurlijke uitstraling geven.

ORGANISCHE VORMEN

Onze jarenlange ervaring en vakmanschap kwamen in dit project extra naar voren. De diverse vloertypes sneden onze specialisten in soepele, organische vormen. Een complex werkje dat vroeg om een gedegen voorbereiding en een flinke dosis vakmanschap. Daarnaast was Maasdam verantwoordelijk voor het leveren en installeren van diverse wanden en plafonds. Het uiteindelijke geheel is uniek en sluit geheel aan op de wensen en identiteit van Dillewijn Zwapak.

Dergelijke patronen in de vloeren hebben wij, in al die jaren, nog niet vaak gesneden. Dankzij nauwkeurig vakwerk van onze stoffeerders kunnen we terugkijken op een mooi project en een prachtig, uniek resultaat.

Jacqueline Blanken - van den Bos - Projectcoördinator

EEN SPEELS RESULTAAT

De ruimten hebben een speelse en natuurlijke uitstraling door de uitgesneden, organische vormen van de vloeren. Het eindresultaat is prachtig. Een project waar Maasdam met trots op terugkijkt.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Coenecoop College

Erasmus MC Onderwijscentrum

Booking.com

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.