Projectnaam
GGZ Rivierduinen

In opdracht van
Van Wijnen Stolkwijk

Locatie
Leidschendam

GGZ Rivierduinen

Maasdam heeft ruime ervaring als het gaat om vloerafwerking in de zorgsector. We houden hierbij rekening met de wensen van verschillende doelgroepen: in dit geval de bewoners (patiënten/cliënten) en het medisch en verzorgend personeel. Zo ook bij de vloerafwerking van GGZ Rivierduinen in Leidschendam. Sfeer, warmte en een ‘thuisgevoel’ waren de uitgangspunten. Gezien onze expertise en jarenlange ervaring was Maasdam de geschikte partij om de vloerafwerking voor GGZ Rivierduinen uit te voeren.

De zorgsector verandert in een hoog tempo. Het primaire proces (zorg) wordt minder leidend. Andere waarden spelen een grotere rol: sfeer, warmte en een ‘thuisgevoel’ bijvoorbeeld. Maasdams werk voor GGZ Rivierduinen weerspiegelt dat. Met onze vloerafwerking creëerden we sfeer, warmte en een ‘thuisgevoel’ voor zowel de patiënten als het uitvoerend personeel.

MEEDENKEN IN STRATEGISCH HUISVESTEN

GGZ Rivierduinen had in eerste instantie een klassieke inrichtingsvraag: gordijnen en zonwering voor een omvangrijk pand. Dat doen we graag, en ook goed. Maar er viel meer uit de inrichting te halen. Daarom wisselden we in een vroeg stadium van gedachten over het waarom van de inrichting. Hoe kunnen we in ons werk nóg meer bijdragen aan de kwaliteit van de zorg?

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.