Opdrachtgever
Go Fair

Locatie
Leiden

Producten
Vergadermeubilair, werkplekmeubilair, soft seating

Go Fair

De verhuizing van Go Fair naar het Poortgebouw (bedrijfsverzamelpand) in Leiden betekende een compleet nieuwe inrichting van de directiekamer, vergaderruimte, lounge en werkplekken. Met niet zomaar kantoormeubilair, maar meubilair dat aansluit op de uitstraling van de organisatie. Betrouwbaar en uniek. Onze expertise op gebied van projectmeubilair paste dan ook uitstekend bij deze opdracht.

Bij Go Fair voelt iedereen zich als een vis in het water in het nieuwe kantoor. Het door ons gekozen projectmeubilair draagt daar zeker aan bij. Het design van deze meubels straalt luxe en zekerheid uit. Het werkt comfortabel en prettig. Ik kijk met trots terug op een prachtig project.

Cristian Boersma - Meubiliairspecialist bij Maasdam

EEN DIRECTE GO

Maasdam stelde een interieur samen op basis van exclusieve merken. Zo kwamen we tot een geheel nieuw meubilairvoorstel dat gelijk in goede aarde viel bij de opdrachtgever. Maasdam kreeg meteen een go voor de uitvoering: het voorstel was namelijk exact wat Go Fair voor ogen had. De loungehoek nodigt uit voor informeel overleg en de uitstraling van de vergaderruimte is stijlvol, en heeft absoluut een moderne twist. De werkplekken kregen bureaus in zowel de sta- als zitvariant. Het geheel van Go Fair is daarmee stijlvol, prettig werkbaar en heeft een internationale allure.

DE VERGADERTAFEL ALS EYECATCHER

De eyecatcher in de vergaderruimte is zonder twijfel de meterslange, bootvormige vergadertafel. Maar liefst 7 meter lang en 1.40 meter breed op het breedste stuk. De tafel bestaat uit drie delen die we afgewerkt hebben met een fineertop van Amerikaans noten. Om de tafel staan twintig Thonet-stoelen, uitgevoerd in notenhout en wit leder. Prachtig en comfortabel!

RESULTAAT

Voor de lichte en ruime directiekamer is gekozen voor een werkplek van Vitra. De eiken fineerafwerking van het bureau heeft een luxueuze en rustige uitstraling. De Vitra Eames Chair, uitgevoerd in donkerblauw leer, is erg chic. In de loungehoek van deze kamer is het ontspannen overleggen.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Welk meubilair past bij jullie organisatie?

Onze specialisten komen graag met je in gesprek. Eens vrijblijvend kennismaken?
Bel ons op 0182 517 822 of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij binnen een werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden