Projectnaam
ISW Gasthuislaan

In opdracht van
Van Zanten Bouw

Locatie
’s-Gravenzande

ISW Gasthuislaan

Scholengemeenschap ISW Gasthuislaan in ’s-Gravenzande bouwde een volledig nieuwe vleugel aan de bestaande school. In deze nieuwbouw realiseerde zij een tweede aula, een geluiddicht muzieklokaal, een bèta-ruimte en negen, nieuwe lokalen. In opdracht van aannemer Van Zanten Bouw en het schoolbestuur werkte Maasdam aan de vloerafwerking en enkele renovatiewerkzaamheden. Een klus waar wij met plezier onze tanden in hebben gezet.

DUURZAAM EN STERK

Een vloer van een school moet sterk en duurzaam zijn. Er lopen immers dagelijks honderden leerlingen overheen. Daarnaast moest de vloer van ISW Gasthuislaan gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken zijn. Marmoleum bood de ideale oplossing. Deze vloerbedekking is extreem duurzaam en gaat tot wel dertig jaar mee.

“Ik vind het resultaat erg mooi geworden. De school is licht, maar tegelijkertijd ook warm en huiselijk. ISW Gasthuislaan is klaar voor de toekomst.”
– Projectadviseur Maasdam

VERBOUWEN IN DE ZOMERVAKANTIE

Omdat verbouwen tijdens schoolperiodes geen optie is, vond de renovatie en nieuwbouw in de zomervakantie plaats. Dat vroeg om een strakke tijdsplanning van zowel de aannemer als van ons. Maar dat is prima gelukt! Al vroeg in het nieuwe schooljaar werd de nieuwbouw van ISW Gasthuislaan feestelijk geopend, uiteraard met alle leerlingen en docenten.

RESULTAAT DOOR SAMENWERKING

“Dit was een prachtig project om te mogen doen. Ik ben vooral trots op de samenwerking met Van Zanten Bouw, die maakt dat deze opdracht zo’n succes is geworden. We wisten op een prettige manier in een kort tijdsbestek de klus te klaren. Het schoolbestuur is erg tevreden en heeft ons zelfs al benaderd voor renovatie en aanpassing van de mediatheek in 2019. Daar gaan we natuurlijk graag mee aan de slag!”
– Projectadviseur Maasdam

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.