Projectnaam
OZC Tilburg University

In opdracht van
VORM Bouw

Locatie
Tilburg

OZC Tilburg University

Op de campus van Tilburg University staat een nieuw, eigentijds onderwijs- en zelfstudiecentrum (OZC) met moderne studiefaciliteiten. Aannemer VORM Bouw benaderde Maasdam voor de vloerafwerking van dit gebouw. Circa 4.000 m2 van het OZC werkten wij af met hoogwaardige vloeren. Ook de gordijnrails, gordijnen en 308 traptreden namen wij voor onze rekening.

Het OZC was een prestigieus onderwijsproject. De lat lag hoog. Maar zowel de aannemer als de opdrachtgever en de eindgebruikers, zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

VERZONKEN AUDITORIUM

Maasdam leverde en installeerde twee verhoogde computervloeren in het auditorium van het OZC. Deze zaal heeft een centrale en verzonken positie in het gebouw: de transparante doorgangen van de ene naar de andere kant zijn vanuit deze plek te zien. Na de eerste opdracht voor het auditorium mochten we door voor de vloerafwerking van het gehele pand. Een groot compliment voor ons!

BREEAM DUURZAAMHEIDSEISEN

Maasdam kon de opdrachtgever optimaal van dienst zijn en ontzorgen. Bij de aanleg van de vloeren hielden we rekening met de gestelde duurzaamheidseisen volgens BREEAM. Alle handelingen die we verrichtten en alle toegepaste technieken werden onderbouwd met de juiste documenten.

RESULTAAT

Het uiteindelijke resultaat van het OZC mag er zijn. Maasdam legde in totaal 2.000 m2 aan dekvloeren, 1.500 m2 gietvloer, 1.000 m2 marmoleum, twee verhoogde vloeren en realiseerde 308 traptreden. Daarnaast verzorgde Maasdam alle gordijnrails en gordijnen in het gebouw.

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Alle disciplines voerden we kort op elkaar uit, op een onderwijscampus die niet is ingericht op de aanvoer van materialen en machines met vrachtwagens. Dat leverde logistieke uitdagingen op. Omdat Maasdam alle vloeren in het nieuwe pand realiseerde, kon efficiënt worden meegedacht over planning, logistiek en doorlooptijd. Wat betreft de vloeren waren wij het enige aanspreekpunt voor de aannemer: dat werkte voor beide partijen uitermate soepel.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Vragen of meer informatie?

Heb je een snelle, heldere, offerte nodig? Advies nodig over de vloerafwerking in het bestek of een gesprekspartner
voor de architect?
Bel eens met Gerard van Antwerpen op 06 53629455.