Opdrachtgever
Sosjaal Kaffee

Sosjaal Kaffee

Een ruimte creëren waarin mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen (soms risicovol) gedrag zich thuis voelen. En in diezelfde ruimte moet personeel kunnen lunchen en vergaderen. Het waren heldere eisen van het multifunctionele Sosjaal Kaffee van Stichting Trajectum. Een veilige (werk)omgeving voor zowel begeleiders als bewoners. Maasdam nam de volledige projectinrichting voor haar rekening en gaf de combinatie ruimte naar ieders wens vorm.

EEN ZORGVULDIGE VOORBEREIDING

Samen met onze opdrachtgever en ervaringsdeskundigen over toekomstige gebruikers hebben we het project zorgvuldig voorbereid. Wat zijn de risico’s voor het interieur waar we rekening mee moeten houden? En hoe zorgen we dat de ruimte geen trigger wordt voor bewoners, maar ook geen ziekenhuisbeeld afgeeft?

EEN MULTIFUNCTIONEEL RESULTAAT

Door een slimme indeling heeft het Sosjaal Kaffee een huiselijke uitstraling. Bewoners kunnen zich even terugtrekken op de loungebanken in treinopstelling, waarbij begeleiders door de lage leuningen overzicht kunnen houden. Twee schuifdeuren splitsen de ruimte desgewenst op in een woon- en een vergaderruimte. De kleuren en materialen die we selecteerden voldoen qua kwaliteit aan de veiligheidseisen, qua functionaliteit aan de eisen van een huis- en eetkamer en qua sfeer aan een omgeving waarin geen extra of onverwachte prikkels zijn.

Bekijk hier nog meer mooie projecten van Maasdam!

Westfort

LC Packaging

RGF Amsterdam

Wat is er nodig in jullie ruimte?

Laat onze experts eens meedenken over een optimale inrichting, voor elke gebruiker van de ruimte!
Eens kennismaken? Bel ons op 0182 517822 of laat hier je gegevens achter, dan bellen wij binnen één werkdag terug.

Verstuurd!
Bericht is niet verzonden